Biletul zilei handbal 27.03.2021

Scris de Florin198127/03/2021
Bilet Handbal
Forma:
Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 8 Câștigate *luna in curs
COTA
3.3

Biletul zilei handbal 27.03.2021 – Pentru biletul zilei handbal am mizat pe doua partide, ambele din Germania Bundesliga. Biletul zilei handbal din 27.03.2021 are o cota de 3.30 si poate fi jucat cel tarziu pana la ora 21:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 27.03.2021.

Ponturi pariuri Fuchse Berlin – Leipzig (ora 21.30)

  • Un meci foarte important pentru echipa gazda care deja isi simte amenintata prezenta in cupele europene, Bergischer este la doar doua lungimi in spatele sau si un meci pe care il poate castiga la Erlangen.
  • Elevii lui Jaron Siewrt au evolutii oscilante, insa de aceasta data vor fi concentrati la maxim, pe parcheteul din Max Schmelling Halle au castigat 6 partide si au pierdut 3 in actualul sezon de Bundesliga, insa esecurile au venit in fata unor nume grele din handbalul german.
  • Oaspetii vin dupa 4 infrangeri consecutive, chiar daca au avut adversare dificile in ultimele doua partide, totusi nu cred ca pot emite mari pretentii pe acest teren unde au pierdut toate cele 6 infruntari directe.
  • Pont: victorie Fuchse Berlin & peste 51.5 goluri @ 2.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Rhein Neckar Lowen – Minden (ora 21.30)

  • Leii inca spera la podiumul din Bundesliga, dar Magdeburg care are doua puncte avans este intr-o forma foarte buna, mai sunt destule etape ramase de disputate, orice este posibil.
  • Minden ocupa locul 15 in Bundesliga, iar zestrea de 16 puncte inca ii ofera liniste in vederea evitarii retrogradarii, oaspetii in rest nu se pot lauda cu performante notabile, doua victorii in ultimele 10 etape, rezultate care oglindesc perfect pozitia sa din clasament.
  • O singura victorie a are in dreptul sau Minden in cele 12 partide directe din deplasare cu Lowen, in celelalte 11 a pierdut fara a emite mari pretentii.
  • Tinand cont de forma si pozitionarea in clasament a celor doua echipe, de motivatia lui Rhein Neckar, mizez pe un succes categoric al leilor in acest joc, nu vor oferi nicio sansa adversarilor, instalandu-se inca de la inceput la carma intalnirii.
  • Pont: Rhein Neckar Lowen conduce la pauza si castiga meciul @ 1.32 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Handbal
8 Câștigate
14 Pierdute
36% Rata de castig
42 Unitati
Rezultate:
Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: