Biletul zilei handbal 28.01.2024

Scris de AlexAS728/01/2024
Bilet Handbal
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Suedia – Germania
Franta – Danemarca
Bilanț: 6 Câștigate *luna in curs
COTA
4.8

Ziua de astazi ne va încanta privirile cu doua finale pe care le putem vedea in fata ecranelor.Cota totala a biletului este de 4,8 din cele 2.

Ponturi Pariuri Suedia - Germania (16:30)

 • Suedia si Germania se vor confrunta in finala mica a Campionatului European de handbal masculin, programata sa inceapa la ora 16:00, in arena Lanxess.
 • Pentru Suedia, acest meci reprezinta o oportunitate ratata de a-si apara titlul castigat acum doi ani, dupa ce au suferit o infrangere chinuitoare in fata Frantei in semifinale, scor 30-34, in prelungiri.Frustrarea a fost evidenta in tabara scandinava, care a sustinut ca adversara a beneficiat de ajutor pentru a castiga.
 • La un moment dat, echipa lui Glenn Solberg conducea cu 27-25 cu mai putin de doua minute inainte de final, dar a fost egalata la 27-27 printr-o aruncare de la 9 metri, care a fost contestata pentru modul in care a fost executata de Prandi.
 • Federatia scandinava a trimis chiar si un protest la EHF, insa fara succes. Pe de alta parte, Germania spera sa urce din nou pe podiumul unui Campionat European dupa o pauza de opt ani.
 • In ceea ce priveste intalnirile directe recente, cele mai relevante au avut loc in EHF EuroCup, o competitie care serveste ca calificare directa la turneul final al Campionatului European.
 • Suedia s-a impus cu 37-33 in meciul din deplasare si cu 32-23 pe teren propriu. De asemenea, cele doua echipe s-au intalnit si la Campionatul European din 2022, unde Suedia a iesit invingatoare cu scorul de 25-21.
 • Privind statistica recenta a golurilor marcate, in cele cinci meciuri disputate de Germania in Main Round, s-a inregistrat o medie de 54.8 goluri, in timp ce Suedia a avut o medie usoara mai mare, de 58.2 goluri pe meci.
 • In plus, ambele echipe au avut partide cu cel putin 54 de goluri in semifinalele competitiei (in timpul regulamentar).
 • Avand in vedere aceste date, la agentia de pariuri sportive Superbet, cota pentru un total de peste 53.5 goluri in finala mica este de 1.60.

Pont: Total goluri : Peste 53,5 , Cota: 1.60>> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Franta - Danemarca (18:45)

 • Meciul programat pentru duminica, la ora 18:45, la Lanxess Arena, aduce in fata iubitorilor de handbal un duel intens intre Franta si Danemarca pentru medalia de aur la Campionatul European.
 • În 2014, Franta, cunoscuta si sub numele de "Expertii", a invins cu autoritate Danemarca in ultimul act al competitiei, cu un scor final de 41-32.
 • Franta revine intr-o finala de Campionat European la masculin dupa o pauza de 10 ani si spera sa-si adjudece a patra medalie de aur din istoria competitiei.
 • Cu un palmares impresionant, echipa franceza nu a pierdut niciodata finala mare a Campionatului European.
 • Istoria recenta a confruntarilor dintre cele doua echipe arata un schimb constant de succese. În finala olimpica din Tokyo (2021), Franta s-a impus cu 25-23, dar Danemarca a raspuns cu o victorie in finala Campionatului Mondial din anul precedent, cu 34-29.
 • În cadrul Campionatului European, cele doua echipe s-au intalnit si in 2022, unde Franta a castigat in Main Round cu 30-29, iar Danemarca s-a revansat in finala mica cu un scor de 35-32 dupa prelungiri.
 • Astfel, atmosfera este incitanta si asteptata cu nerabdare, avand in vedere rivalitatea istorica si forma actuala a ambelor echipe.
 • Meciul va fi unul extrem de spectaculos, cine va fi mai concentrat si va gresi mai putin va izbuti sa ridice trofeul de campioana, in cazul de fata, mizez pe o victorie a Frantei daca nu in timpul regulamentar, atunci in prelungiri.

Pont: Franta va ridica trofeul , Cota: 3.00 >> Click AICI pentru a paria!

Bilet Handbal
Simplu Sistem
Evenimente: 2 Cota
Suedia - Germania
Total goluri : Peste 53.5
1.60
Franta - Danemarca
Franta va ridica trofeul
3.00
Cotă totală: 4.8
Miza: 50 100 200 RON
100

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Handbal
6 Câștigate
12 Pierdute
33% Rata de castig
141 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
41 din 56
PROCENTAJ
73%
UNITĂȚI
+1185
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: