Biletul zilei handbal 30.05.2021

Scris de Florin198130/05/2021
Bilet Handbal
Forma:
Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 8 Câștigate *luna in curs
COTA
3

Biletul zilei handbal 30.05.2021 – Pentru biletul zilei handbal am mizat pe trei partide, doua din Germania Bundesliga masculin unde se da o lupta la baioneta pentru titlu si cupele europene, respectiv finala mica Champions League feminin. Biletul zilei handbal din 30.05.2021 are o cota de 3.64 si poate fi jucat cel tarziu pana la ora 16:15.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 30.05.2021.

Ponturi pariuri Gyor – TSKA Moscova (ora 16.15) (F)

  • Gyor a pierdut dulelul din semifinale cu Brest Bretagne la capatul unui meci dramatic si al carui final a fost decis dupa executarea loviturilor de departajare, frantuzoaicele avand nervii mai tari si mai multa inspiratie.
  • Superechipei pregatite actualmente de Martin Ambros ii ramane insa sansa de a-si spala rusinea cucerind medaliile de bronz in urma finalei mici, dar va trebui sa intre tare in joc, TSKA, poate deveni un adversar periculos.
  • Ieri cifrele pe faza ofensiva in cazul lui Gyor au fost mai mult decat slabe, o singura jucatoare, Veronica Kristiansen a trecut de 4 goluri marcate, nu cred ca vom asista la doua partide succesive la fel de slabe din partea formatiei maghiare.
  • TSKA are un lot destul de bun, dar inca nu este la nivelul cerut de un Final Four Champions League, s-a vazut asta inca din fazele eliminatorii ale competitiei, dar atunci a avut adversare mai accesibile. Moscovitele vor pierde la 3-4 goluri acest joc, intalnesc o echipa cu orgoliul ranit si care le este net superioara valoric.
  • Pont: victorie Gyor handicap -1.5 goluri@ 1.45! >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Fuchse Berlin – Erlangen (ora 17.00)

  • O partida foarte importanta pentru berlinezi, care par a nu fi afectati de esecul suferit contra lui Magdeburg in ultimul act al Cupei EHF, vulpile au castigat la mijlocul saptamanii fara emotii acasa cu Lemgo la 6 goluri avans.
  • Adversara de azi, Erlangen, ocupa locul 12 in Bundesliga, iar dupa ce in ultimele 4 runde a suferit 3 infrangeri ramane cu sanse teoretice pentru a prinde un loc de Cupa EHF.
  • Fuchse nu a avut pana acum un parcurs perfect acasa, dar a trebuit sa isi divizeze fortele intre campionat si cupele europene, aceasta ultima competitie s-a incheiat si nu ii ramane decat Bundesliga.
  • Mizez pe un succes al gazdelor care vor aborda cu mai multa motivatie infruntarea, au un lot mult mai bine echilibrat valoric, in plus Erlangen nu traverseaza cea mai fasta perioada a sa de forma.
  • Pont: Fuchse Berlin conduce la pauza si castiga partida @ 1.60! >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Goppingen – Leipzig (ora 17.00)

  • Goppingen lupta din greu pentru un loc pe podium, are un devans de 6 puncte fata de Magdeburg si 5 de Rhein Neckar Lowen, care insa are un meci in plus disputat. Verzii pot profita de asemenea de faptul ca Magdeburg va infrunta in aceasta etapa liderul Kiel si reduce ecartul.
  • Leipzig a avut un parcurs oscilant, nu a reusit sa lege rezultatele pozitive, dar in deplasare a contabilizat totusi 7 victorii, castigand pe terenul unor formatii bune din campionatul german: Magdeburg si Fuchse Berlin.
  • Totusi nu ii dau mari sanse azi in fata verzilor, Goppingen joca foarte bine acasa, acolo unde nu a pierdut decat doua jocuri, in plus bilantul partidelor directe de pe teren propriu ii este clar favorabil.
  • Pont: victorie Goppingen @ 1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Handbal
8 Câștigate
14 Pierdute
36% Rata de castig
42 Unitati
Rezultate:
Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: