Biletul zilei handbal 30.05.2023

Scris de Florin198130/05/2023
Bilet Handbal
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Herning Ikast – Nykobing
Odense – Esbjerg
Bilanț: 7 Câștigate *luna in curs
COTA
2.06

Pentru Biletul zilei handbal 30.05.2023 am ales doua pronosticuri din handbalul danez cu o cota de siguranta! Il poti juca pana cel tarziu la ora 19.30 cand va debuta primul eveniment! Sa fie verde!

Ponturi Herning Ikast -  Nykobing (19:30)

  • Un meci intre formatiile care nu au reusit sa obtina calificarea in marea finala a campionatului danez, ambele au pierdut cate doua jocuri contra marilor favorite Esbjerg si Odense.
  • Ikast Herning si Nykobing s-au infruntat in urma cu doua saptamani in finala European League, prima reusind sa se impuna de o maniera mai mult decat clara la 7 goluri diferenta.
  • Nimic surprinzator in acesta victorie a gazdelor de azi tiand cont de faptul ca au castigat precedentele 5 meciuri directe, in unul singur Nykobing reusind sa ridice ceva probleme.
  • Herning incearca sa isi construiasca o echipa care poate rupe hegemonia celor de la Odense si Esbjerg, are un antrenor pe masura si un lot foarte valoros in comparatie cu adversara sa care merge mai mult pe mana tinerelor jucatoare.

Pont: victorie Herning Ikast, Cota: 1.25 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Odense - Esbjerg (21:15)

  • Am ales aici o partida aparent echilibrata, prima din seria ce va decide castigatoarea titlului in campionatul feminin de handbal danez.
  • Odense are avantajul terenului propriu, dar acesta nu cred ca ii va fi de ajuns tinand cont de forma extraordinara pe care o traverseaza adversara sa.
  • Esbjerg vine cu gandul de a obtine un rezultat favorabil, la finalul saptamanii va fi prezenta la Budapesta pentru Final Four Champions League, are nevoie de un moral ridicat.
  • Cu un lot net superior valoric si o forma sportiva la cele mai ridicate cote Esbjerg nu crted ca poate avea probleme in acest duel, chiar daca este vorba de o finala.

Pont: victorie Esbjerg handicap - 1.5 goluri, Cota: 1.65 >> Click AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Handbal
7 Câștigate
14 Pierdute
33% Rata de castig
-191 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: