Biletul zilei handbal 31.03.2021

Scris de Florin198131/03/2021

Biletul zilei handbal 31.03.2021 – Pentru biletul zilei handbal am mizat pe trei partide, cate una din Danemarca Bambusa Kvindeligaen, Suedia Handbollsligan si Germania Bundesliga Women. Biletul zilei handbal din 31.03.2021 are o cota de 3.32 si poate fi jucat cel tarziu pana la ora 20:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 31.03.2021.

Ponturi pariuri IF Ystads – Lugi (ora 21.00)

  • Cele doua formatii se vor infrunta azi in meciul numarul 3 al play-off-ului, scorul fiind egal 1-1, astfel intalnirea de azi devine una foarte importanta, castigatoarea fiind la un singur pas de a merge mai departe.
  • Daca in primul joc a fost un adevarat festin de goluri, in al doilea disputat pe terenul lui Lugi, gazdele nu au marcat decat 15 goluri, IF Ystads avand cu adevarat o defensiva impenetrabila.
  • Lugi a terminat pe locul 7 sezonul regulat, in timp ce adversara sa a fost a doua, la doar doua puncte de lider, ma astept sa confirme acest statut si azi si sa impuna, un nou esec ar putea fi decisiv pentru incercarea sa de a termina pe podium.
  • Pont: victorie IF Ystads @ 1.55>> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Esbjerg – Copenhaga (ora 21.00) (F)

  • In campionatul danez feminin de handbal sezonul actual se duce o lupta la 3 pentru titlu, Odense, Esbjerg si de anul acesta Viborg a redevenit o forta si doreste sa isi recapete gloria.
  • Esbjerg a debutat cu o victorie in a doua faza a competitiei, 37-22 pe terenul lui Silkeborg Voel, o adevarata demonstratie de forta a campioanei en-titre.
  • Azi fetele pregatite de Jespen Jensen au un adversar ceva mai dificil, Copenhaga, dar in fata caruia totusi nu ar trebui sa intampine mari probleme, are 5 victorii in ultimele 6 partide directe.
  • Pont: Esbjerg conduce la pauza si castiga partida @ 1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Borussia Dortmund – Bietigheim (ora 20.30) (F)

  • Borussia poate teoretic castiga azi titlul in Germania Bundesliga daca va trece pe teren propriu de Bietigheim, principala contracandidata, in cazul unui esec este greu de crezut ca aceasta mai poate reveni, cele doua formatii ar fi despartite de 9 puncte.
  • Gazdele au avut un parcurs perfect in campionatul german, 23 de victorii din tot atatea meciuri jucate, iar acum cu atat mai mult vor dori sa pastreze acest procentaj.
  • Insa oaspetele nu trebuie subestimate, sunt totusi o echipa de Champions League, din acest motiv elevele lui Andre Fuhr vor avea nevoie de un start perfect de partida, nu ar trebui sa fie deloc dificil dat fiind faptul ca au cea mai buna aparare si cel mai eficient atac.
  • Pont: Borussia Dortmund conduce la pauza si castiga partida @ 1.53>> CLICK AICI pentru a paria!

BZ handbal ponturi pariuri

Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
BZ handbal
Pronostic: 
1
Cota: 
3.32

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
32 din 64
PROCENTAJ
50%
UNITĂȚI
+574
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: