Biletul zilei hochei 01.04.2021

Scris de Andrei Cinculescu01/04/2021
Bilet Hochei
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 13 Câștigate *luna in curs
COTA
4.09

Biletul zilei hochei 01.04.2021 – Biletul zilei de astăzi are la bază 3 evenimente, cota totală fiind de 4.09. Investim în competițiile din America și Austria. Puteți plasa acest bilet până la ora 20:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 1 Aprilie 2021

Nashville Predators vs Dallas Stars (ora 03:00)

Nashville se află în acest moment pe poziția a 4-a în Divizia Centrală, cu un total de 39 de puncte dobândite, în timp ce Stars este ocupanta penultimei poziție, cu 32 de puncte acumulate.

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate. Cele două dețin linii de atac decente, ambele înregistrând până acum medii de circa 2,60 goluri înscrise pe partidă.

În ceea ce privește jocul ofensiv, prădătorii au cedat de 109 ori, medie de 2,94 goluri încasate/meci. Texanii completează cu o medie de 2,75 pucuri primite pe partidă. În cazul în care doriți să investiți și în alte ponturi hochei, linia de peste 5,5 goluri, poate chiar și un eventual succes al oaspeților sunt două alternative realizabile.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.60@ Betano

New York Islanders vs Washington Capitals (ora 02:00)

Se întâlnesc două formații ce dețin linii de atac foarte experimentate. Islanders a punctat până acum de 106 ori, medie de 2,94 goluri înscrise pe partidă. Pe plan defensiv, aceștia au reușit să limiteze adversarii la o medie de circa 2,35 pucuri încasate/meci.

De cealaltă parte, Capitals deține cel mai eficient compartiment ofensiv din ligă, total de 121 de goluri marcate, medie de aproximativ 3,50 pucuri marcate pe partidă. Din păcate, eficiența din apărare scade foarte mult din valoarea echipei.

Aceștia dețin o medie de circa 3 pucuri cedate/meci. Mizăm și la acest duel pe linia de peste 4,5 goluri. În 8 din ultimele 11 întâlniri directe, această linie a fost câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.55@ Betano

Klagenfurt vs Salzburg (ora 20:30)

După primele două dueluri din această semifinală, Klagenfurt conduce la general cu scorul de 2-0. Nu știu dacă Salzburg deține resursele necesare pentru a reuși un nou come-back, așa cum au făcut cu Dornbirn.

Mă aștept la un duel cu foarte multe modificări ale tabelei de marcaj. Cele două formații dețin linii ofensive foarte bune, ambele având medii de peste 3 goluri înscrise pe partidă în sezonul regulat.

Compartimentele defensive sunt și ele destul de solide, dar nu mă aștept la evoluții tocmai bune din partea acestora. Salzburg este nevoită să forțeze jocul încă din prima aruncare a pucului, dar acest lucru va lăsa foarte multe spații în apărare. Linia de peste 4,5 goluri mi se pare cel mai potrivit tips pentru acest joc.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.65@ Betano

Alte 2 bilete interesante de azi

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Hochei
13 Câștigate
14 Pierdute
48% Rata de castig
-74 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: