Biletul zilei hochei 01.05.2021

0

Biletul zilei hochei 01.05.2021 – Nu am avut parte de un parcurs tocmai bun în ultimele luni. Astfel, am decis să revin la bilete puțin mai „safe”. Cel de astăzi este format din două evenimente, cota totală fiind de 2.04. Mizăm pe hocheiul din America. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 1 Mai 2021

Boston Bruins vs Buffalo Sabres (ora 20:00)

Boston Bruins încă se teme pentru o calificare în play-off. Se situează în prezent pe poziția a 4-a în Divizia de Est, cu 64 de puncte acumulate. Au o medie de circa 3 goluri înscrise pe partidă, în timp ce apărarea permite sub 2,50 pucuri/meci. Duelul cu Buffalo nu ar trebui să fie foarte problematic pentru ei.

Bizonii au fost deja eliminați din calculele pentru o calificare în fazele superioare. În plus de asta, aceștia nu se pot baza în acest meci pe foarte mulți jucători de bază, printre care Eichel, Ullmark și Hutton.

În 3 din ultimele 4 întâlniri directe, Boston a reușit să se impună fără niciun fel de probleme, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi. Dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, tind să cred că putem vedea un duel cu cel puțin 6 modificări de tabelă.

Pont: Boston Bruins câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Washington Capitals vs Pittsburgh Penguins (ora 02:00)

Cele două formații și-au asigurat deja o calificare în fazele superioare ale competiției. Astfel, tind să cred că în duelul din această seară putem asista la un joc puțin mai degajat.

Atât Washington, cât și Pittsburgh dețin linii de atac foarte solide, medie de peste 3,45 goluri înscrise pe partidă de fiecare. Pe plan defensiv, gazdele au permis 149 de pucuri, medie de circa 3 pucuri cedate/meci.

Pinnguinii vin și ei cu o medie de peste 3,40 goluri cedate pe partidă. Am ales să investesc în victoria oricărei formații la finalul primei perioade (Șansă dublă 1r-12). Nu că ar conta foarte mult această statistică, dar în 9 din ultimele 11 întâlniri directe, tips-ul ales a fost câștigător.

Pont: Șansă dublă prima perioadă-12, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 13 din 24
Unitati: +234

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here