Biletul zilei hochei 01.06.2021

0

Biletul zilei hochei 01.06.2021 – Din păcate, rezultatele înregistrate în luna ce tocmai a trecut au fost de tot râsul. Pe scurt, am dat-o rău de gard. Sper să putem recupera în perioada următoare pierderile acumulate. Biletul de astăzi este format din două evenimente. Mizăm pe hocheiul de peste ocean. Cota totală este de 2.03 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 1 Iunie 2021

South Carolina Stingrays vs Wheeling Nailers (ora 02:05)

Avem parte de un duel mult mai dezechilibrat decât o arată cotele. South Carolina se află în momentul de față pe poziția a 3-a în Conferința de Est, cu un total de 75 de puncte acumulate.

Dețin una dintre cele mai bune ofense din Conferință, medie de puțin peste 3 goluri înscrise pe partidă. De cealaltă parte, Nailers este ocupanta ultimei poziții, cu doar 49 de puncte dobândite.

Prezintă cele mai slabe liniii defensive, medie de circa 3,60 pucuri cedate/meci. Din câte am citit pe diferite site-uri de pariuri din America, oaspeții de astăzi nu se pot baza 7 jucători de bază, 3 atacanți și 4 apărători.

În toate cele 5 dispute directe din sezonul curent, South Carolina a reușit să se impună, ceea ce mă aștept să se întâmple și de această dată. Dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, mă aștept la un duel încheiat cu cel puțin 6 modificări de tabelă.

betano euro 2020 v2

Pont: South Carolina Stingrays câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Victoriaville Tigres vs Val-d'Or Foreurs (ora 02:00)

În momentul de față, scorul general din această serie este de 2-1, în favoarea celor de la Victoriaville Tigres. Toate cele 3 dispute de până acum s-au încheiat cu cel puțin 5 goluri marcate, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

Ambele formații dețin linii ofensive extrem de solide. Tigres vine cu o medie de puțin peste 3 goluri înscrise pe partidă, în timp ce Foreurs completează cu o medie de aproximativ 3,30 pucuri marcate/meci.

În cee ce privește jocul de apărare, atât Victoriaville, cât și Val-d'Or cedează peste 3,20 goluri pe pe partidă de fiecare. Incluzând aici și jocurile din serie, în 19 din ultimele 20 de întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Andrei Cinculescu
Castigate: 4 din 7
Unitati: +108

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
53 din 83 64% +1046.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here