Biletul zilei hochei 02.05.2021

0

Biletul zilei hochei 02.05.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe două evenimente, unul fiind extras din hocheiul din NHL și unul din DEL. Cota totală este de 2.14 și poate fi plasată până la ora 15:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 2 Mai 2021

Eisbaren Berlin vs Grizzly Wolfsburg (ora 15:30)

Pentru a ajunge în finala din Deutsche Eishockey Liga, Eisbaren a fost nevoită să treacă în semifinale de ERC Ingolstadt, scor 2-1 la general, în timp ce Wolfsburg a reușit să se impună în seria cu Mannheim, scor 2-1 la general.

La primul duel din această finală am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri, dar dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, tind să cred că Eisbaren va reuși să se impună.

Urșii polari dețin unul dintre cel mai solid compartiment ofensiv din ligă, medie de 3,60 goluri înscrise pe partidă. Grizzly completează cu o medie de 2,73 pucuri marcate/meci. În 10 din ultimele 14 confruntări directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Detroit Red Wings vs Tampa Bay Lightning (ora 22:00)

Așa cum am spus și în articolele anterioare în care le-am avut protagoniste pe cele două formații, Wings și Tampa au rămas fără obiective foarte solide de îndeplinit pe acest final de sezon.

Gruparea din Detorit a fost de mult timp eliminată din calculele pentru o calificare în play-off, aceștia ocupând în momentul de față penultima poziție în Divizia Centrală, 43 de puncte, în timp ce Tampa și-a asigurat deja o participare în fazele superioare.

Se află în prezent pe poziția a 3-a, cu 70 de puncte acumulate. Mă aștept la o dispută degajată, încheiată cu cel puțin 5 modificări de tabelă. Gazdele au o medie de puțin peste 2,20 goluri înscrise pe partidă.

Oaspeții completează cu o medie de 3,40 pucuri marcate/meci. În ceea ce privește jocul defensiv, ambele permit peste 2,60 pucuri pe partidă. În 13 din ultimele 17 întâlniri directe, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare fără probleme.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 16
Unitati: -13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here