Biletul zilei hochei 02.06.2021

0

Biletul zilei hochei 02.06.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe două evenimente, ambele fiind extrase din play-off-ul din NHL. Cota totală este de 2.04 și poate fi plasată până la ora 02:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 2 Iunie 2021

Winnipeg Jets vs Montreal Canadiens (ora 02:30)

Avem deschidere de serie pe Bell MTS Place. Avioanele din Winnipeg urmează să primească vizita celor de la Canadiens. Disputa va începe cu un număr de maxim 2500 de spectatori prezenți în arenă.

Gazdele au ajuns în această fază a competiției în urma victoriei ușor surprinzătoare obținute în fața celor de Edmonton Oilers, scor 4-0 la general, în timp ce Montreal a trecut în joc decisiv de Toronto.

La acest prim joc din serie am ales să investesc în linia de peste 3,5 goluri, linie ce în mod normal, nu ar trebui să ne dea prea mari bătăi de cap. În sezonul regulat, atât Jets, cât și MC au înregistrat o medie de peste 2,80 pucuri marcate/meci.

În ceea ce privește jocul de apărare, gazdele vin cu o medie de 2,75 goluri cedate pe partidă. Oaspeții completează cu o medie de fix 3 pucuri permise. În 12 din ultimele 13 întâlniri directe, tips-ul propus a fost câștigător fără probleme.

betano euro 2020 v2

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Unibet

Colorado Avalanche vs Vegas Golden Knights (ora 05:00)

Colorado a făcut instrucție în primul joc din serie. Aceștia au reușit să se impună cu scorul de 7-1. De această dată, tind să cred că putem asista la o confruntare puțin mai echilibrată. Avalanșele vor intra în joc fără Nazem Kadri, un atacant de bază.

A contribuit până acum cu un total de 11 goluri și 22 de pase decisive. Am ales să investesc în linia de sub 3,5 goluri marcate de gazde. Armurierii au una dintre cele mai solide defensive din ligă, medie de sub 2,30 pucuri cedate pe partidă.

Vor avea nevoie de o eficiență foarte ridicată în această zonă pentru a spera la o calificare în fazele superioare ale competiției. În 8 din ultimele 10 dispute directe, Colorado a punctat de maxim 3 ori.

În cazul în care doriți să mizați și pe alte pronosticuri hochei la acest joc, mă aștept ca Avalanche să reușească să facă back to back în serie. Posibil să vedem un duel încheiat și cu maxim 6 modificări de tabelă.

Pont: Sub 3,5 goluri Colorado Avalanche, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Andrei Cinculescu
Castigate: 4 din 7
Unitati: +108

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1146.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here