Biletul zilei hochei 02.06.2021

Scris de Andrei Cinculescu02/06/2021
Bilet Hochei
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 4 Câștigate *luna in curs
COTA
2.04

Biletul zilei hochei 02.06.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe două evenimente, ambele fiind extrase din play-off-ul din NHL. Cota totală este de 2.04 și poate fi plasată până la ora 02:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 2 Iunie 2021

Winnipeg Jets vs Montreal Canadiens (ora 02:30)

Avem deschidere de serie pe Bell MTS Place. Avioanele din Winnipeg urmează să primească vizita celor de la Canadiens. Disputa va începe cu un număr de maxim 2500 de spectatori prezenți în arenă.

Gazdele au ajuns în această fază a competiției în urma victoriei ușor surprinzătoare obținute în fața celor de Edmonton Oilers, scor 4-0 la general, în timp ce Montreal a trecut în joc decisiv de Toronto.

La acest prim joc din serie am ales să investesc în linia de peste 3,5 goluri, linie ce în mod normal, nu ar trebui să ne dea prea mari bătăi de cap. În sezonul regulat, atât Jets, cât și MC au înregistrat o medie de peste 2,80 pucuri marcate/meci.

În ceea ce privește jocul de apărare, gazdele vin cu o medie de 2,75 goluri cedate pe partidă. Oaspeții completează cu o medie de fix 3 pucuri permise. În 12 din ultimele 13 întâlniri directe, tips-ul propus a fost câștigător fără probleme.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota 1.26@ Unibet

Colorado Avalanche vs Vegas Golden Knights (ora 05:00)

Colorado a făcut instrucție în primul joc din serie. Aceștia au reușit să se impună cu scorul de 7-1. De această dată, tind să cred că putem asista la o confruntare puțin mai echilibrată. Avalanșele vor intra în joc fără Nazem Kadri, un atacant de bază.

A contribuit până acum cu un total de 11 goluri și 22 de pase decisive. Am ales să investesc în linia de sub 3,5 goluri marcate de gazde. Armurierii au una dintre cele mai solide defensive din ligă, medie de sub 2,30 pucuri cedate pe partidă.

Vor avea nevoie de o eficiență foarte ridicată în această zonă pentru a spera la o calificare în fazele superioare ale competiției. În 8 din ultimele 10 dispute directe, Colorado a punctat de maxim 3 ori.

În cazul în care doriți să mizați și pe alte pronosticuri hochei la acest joc, mă aștept ca Avalanche să reușească să facă back to back în serie. Posibil să vedem un duel încheiat și cu maxim 6 modificări de tabelă.

Pont: Sub 3,5 goluri Colorado Avalanche, cota 1.62@ Unibet

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Hochei
4 Câștigate
10 Pierdute
29% Rata de castig
-571 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
21 din 39
PROCENTAJ
54%
UNITĂȚI
+644
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: