Biletul zilei hochei 02.09.2021

0

Biletul zilei hochei 02.09.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente. Cota totală este de 2.06 și poate fi plasată până la ora 19:30. Investim în hocheiul din Rusia și pe cel din Liga Campionilor. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 2 Septembrie 2021

Sochi vs Khabarovsk (ora 19:30)

La acest prim duel din sezon am ales să investesc în linia de peste 3,5 goluri. Atât Sochi, cât și Khabarovsk dețin un compartiment ofensiv destul de solid. În sezonul anterior, leoparzii au avut o medie de puțin peste două pucuri marcate/meci.

Tigrii au stat mult mai bine, având o medie de aproximativ 2,50 goluri înscrise pe partidă. În mare parte, componența loturilor celor două a rămas aceeași, deci nu mă aștept să vedem foarte multe schimbări în precedentele linii.

În ceea ce privește eficiența defensivă, ambele au permis în sezonul precedent peste 2,80 goluri/meci. În 7 din ultimele 10 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 4 ori.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Unibet

Mannheim vs Cardiff (ora 20:00)

Cele două formații fac parte din grupa C a Ligii Campionilor la hochei. Din această grupă mai fac parte Lukko și Laussane. La duelul din această seară am ales să investesc în succesul nemților la o diferență de cel puțin două pucuri.

Mannheim deține un compartiment ofensiv extrem de solid. Au reușit să-i semneze în această vară pe Iskhakov și Daves, doi atacanți de foarte mare calitate. În sezonul trecut au adunat împreună un total de 94 de puncte.

Vulturii stau bine și pe partea defensivă. În cele 3 linii de apărare întânim jucători precum Lehtivouri sau Melart. De cealaltă parte, Cardiff nu se poate luăda cu un lot foarte experimentat. Cel mai important jucător este Brodie Roid.

Acesta a fost adus de la Kansas City. A adunat în sezonul trecut un totat de 60 de puncte. Din păcate pentru diavoli, Roid nu este disponibil pentru jocul de astăzi. Cele două formații s-au întâlnit în primul joc din grupă. Vulturii s-au impus atunci cu scorul de 5-0. Mă aștept la un scenariu asemănător.

Pont: Handicap -1,5 Mannheim, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilet hochei
Castigate: 11 din 14
Unitati: +873

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here