Biletul zilei hochei 03.02.2021

0

Biletul zilei hochei 03.02.2021 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, cota totală fiind de 2.00. Investim în primul eșalon de hochei american-NHL. Puteți plasa acest bilet până la ora 00:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 3 Februarie 2021

Tampa Bay Lightning – Detroit Red Wings (ora 00:30)

Cele două formații fac parte din Divizia Centrală a NHL. Din această Divizie mai parte alte 6 formații: Columbus Blue Jackets, Nashville Predators, Chicago Blackhawks, Dallas Stars, Carolina Hurricanes și Florida Panthers.

La acest joc am ales să investesc în linia de peste 0,5 modificări ale tabelei de marcaj realizate de Tampa în prima perioadă. Aceștia au început excelent sezonul din NHL, aflându-se în acest moment pe locul secund, cu 11 puncte acumulate și bilanț de 5 victorii și două înfrângeri.

Zona de atac a avut prestații impecabile, deoarece au reușit să marcheze numai puțin de 24 de goluri, medie de circa 3,5 goluri înscrise pe partidă. Pe propia arenă, aceștia au marcat 19 goluri în 4 confruntări.

Așa cum am spus, aleg să investesc în linia de minim un gol marcat de Tampa în prima perioadă. Detroit deține una dintre cele mai slabe apărări din ligă. Au avut de susținut 10 dueluri până acum, timp în care au permis 35 de goluri.

În plus, Red Wings se confruntă cu mici probleme legate de lot. Pentru duelul cu Tampa, Blashill nu se va putea baza pe 7 jucători, 4 atacanți și 3 apărători (aceștia aflându-se în acest moment în zona de carantinare).

În aceste condiții, mă aștept ca Tampa să încerce să-și facă meciul ușor încă din prima perioadă. În cazul în care doriți să investiți în ponturi hochei puțin mai “safe”, din punctul meu de vedere, un eventual succes al gazdelor, cât și linia de peste 5,5 goluri sunt două alternative realizabile.

Pont: Peste 0,5 goluri Tampa Bay Lighning în prima perioadă, cota [email protected] Fortuna

Philadelphia Flyers – Boston Bruins (ora 03:00)

Completăm biletul de astăzi cu întâlnirea de pe Wells Fargo Center, acolo unde Philadelphia Flyers urmează să primească vizita celor de la Boston Bruins. Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate.

Cele două formații au arătat o eficiență foarte ridicată în zona de atac, ambele având medii de peste 3,30 goluri marcate pe partidă. Boston a început puțin mai greu sezonul, deoarece nu s-au putut baza pe David Pastrnak, unul dintre principalii jucători ai echipei.

Ei bine, acesta a fost declarat apt de joc, ba chiar a intrat deja pe gheață. A evoluat în ultimele două întâlniri (ambele contra celor de la Capitals), timp în care și-a trecut în palmares 3 puncte, două goluri și o pasă decisivă.

În ceea ce privește zona de apărare, Flyers a permis cel puțin 3 goluri pe partidă, iar Boston completează cu o medie de 2,20. Mă aștept ca media urșilor să fie puțin depășită, deoarece urmează să întâlnească una dintre cele mai bune ofensive din ligă.

În plus, Boston nu se va putea baza în acest duel pe 3 apărători foarte importanți. La gazde, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 7 dintre cele 10 dueluri. La oaspeți, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 5 dintre cele 9 întâlniri.

Flyers și Boston se întâlnesc pentru a 3-a oară în acest sezon. În primele două jocuri, tabela de marcaj s-a modificat de fiecare dată de cel puțin 5 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Fortuna

Biletul zilei hochei 3 Februarie 2021

Dă click AICI și pariază biletul – Primești bonus 500 RON!

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 2 din 3
Unitati: +101

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
3 din 475%+122.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here