Biletul zilei hochei 03.06.2021

0

Biletul zilei hochei 03.06.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente, ambele fiind extrase din hocheiul de la Campionatul Mondial. Cota totală este de 2.00 și poate fi plasată până la ora 16:15. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 3 Iunie 2021

Finlanda vs Cehia (ora 20:15)

La acest joc am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise de finlandezi. Față de alte competiții importante, fazele superioare de la Campionatul Mondial se vor disputa într-o singură manșă.

Revenind la jocul ales, din punctul meu de vedere, Finlanda are toate șansele să se impună în această seară. Jalonen a convocat pentru acest turneu jucători de foarte mare experiență, majoritatea fiind proveniți de la echipe de top din Liiga.

În grupă, alb-albaștrii au reușit să puncteze de 19 ori, medie de 2,71 goluri înscrise pe partidă. Au punctat de cel puțin două ori în 6 dintre cele 7 jocuri. De cealaltă parte, cehii nu au avut o eficiență tocmai ridicată, medie de circa 2,60 pucuri cedate/meci.

Aceștia au cedat de cel puțin două ori în 5 dintre cele 7 jocuri. Dacă doriți să mizați și pe alte pronosticuri hochei, tind să cred că putem vedea un duel încheiat cu cel puțin 5 modificări de tabelă.

betano euro 2020 v2

Pont: Peste 1,5 goluri Finlanda, cota [email protected] Unibet

USA vs Slovacia (ora 16:15)

USA a terminat pe prima poziție în grupa B, cu un total de 18 puncte acumulate și bilanț de 6 victorii și o singură înfrângere. Liniile de atac s-au descurcat destul de bine, având 21 de goluri înscrise, medie de fix 3 pucuri marcate/meci.

În ceea ce privește jocul de apărare, aceștia au avut cea mai mare eficiență dintre toate selecționatele înscrise în turneu. Au cedat doar de 8 ori, medie de puțin peste un puc încasat pe partidă.

De cealaltă parte, Slovacia nu a avut un parcurs tocmai bun, dar au reușit într-un final să se califice. Au terminat pe locul 4 în grupa A, cu 12 puncte dobândite. Liniile ofensive au punctat de 17 ori. Cifre foarte slabe, asta dacă luăm în considerare că în grupă s-au regăsit selecționate precum Marea Britanie și Belarus.

Pe plan defensiv, au cedat 22 de pucuri, medie de peste 3 goluri încasate pe partidă. Am să merg pe mână americanilor. Aceștia domină la toate capitotele. Au un atac și o apărăre foarte solidă. În plus de asta, majoritatea jucătorilor au fost aduși de la echipe de top din NHL.

Pont: USA câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Andrei Cinculescu
Castigate: 4 din 7
Unitati: +108

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1146.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here