Biletul zilei hochei 03.09.2021

0

Biletul zilei hochei 03.09.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să investesc în două confruntări, ambele fiind extrase din cadrul grupelor Ligii Campionilor. Cota totală este de 2.04 și poate fi plasată până la ora 19:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 3 Septembrie 2021

Frisk Asker vs Salzburg (ora 19:00)

Avem parte de un duel ce se anunță a fi extrem de spectaculos. Frisk și Salzburg fac parte din grupa H a Ligii Campionilor la hochei. Din această grupă mai fac parte Bolzano și Jasterbie.

La duelul din această seară am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. În sezonul anterior, cele două formații au înregistrat în campionatele din care fac parte (Norvegia, respectiv Austria) o medie de peste 3 goluri înscrise pe partidă.

Pentru cele două formații, duelul de astăzi reprezintă primul joc oficial din acest nou sezon. Atât Frisk, cât și Salzburg au suferit destul de multe schimbări în lot. Sunt șanse mari să asistăm la multe momente de nesiguranță în rândul jucătorilor.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Klagerfurt vs Rouen (ora 21:20)

Avem parte de un duel ce se anunță a fi destul de dezechilibrat. Klagerfurt provine din primul eșalon de hochei din Austria. Nivelul de joc din acest campionat este foarte ridicat. Gazdele au încheiat ediția anterioară pe poziția secundă, cu 79 de puncte.

Au un compartiment ofensiv extrem de eficient, medie de peste 3 goluri înscrise pe partidă. În ceea ce privește jocul defensiv, Matikainen este un antrenor care pune foarte mare accent pe acest compartiment.

Per total, austriecii nu permit mai mult de 2,20 pucuri/meci. De cealtaltă parte, Rouen este o formație destul de modestă, compusă în mare parte din jucători francezi. Practică un joc foarte ofensiv, dar nu știu ce rezultate ar putea obține astăzi.

Hocheiul din Franța este de un nivel amatoricest…Și cum am spus, austriecii pun foarte mare accent pe defensivă. Din punctul meu de vedere, Klagenfurt va reuși să câștige acest prim joc din grupă.

Pont: Klagenfurt câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 13 din 23
Unitati: +395

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here