Biletul zilei hochei 04.01.2021

0

Biletul zilei hochei 04.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține 3 evenimente, cota totală fiind de 2.13. Investim în hocheiul din Germania și Danemarca. Puteți plasa biletul până la ora 19:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 4 Ianuarie 2021

Ingolstadt – Mannheim (ora 21:30)

Ingolstadt a început bine sezonul, reușind să se impună în două dintre cele 3 jocuri. Au punctat de 10 ori, în timp ce apărarea a permis 4 goluri. De cealaltă parte, înaripatele au câștigat toate cele 3 dueluri. Au marcat 11 goluri, iar defensiva a cedat de 3 ori.

La acest joc am ales să investesc în linia de peste 3,5 goluri marcate. Atât Ingolstadt, cât și Mannheim prezintă o eficiență ridicată în atac, dar pe plan defensiv, niciuna nu a avut prestații tocmai bune.

În cazul în care doriți să investiți și în alte ponturi hochei la acest meci, din punctul meu de vedere, linia de peste 4,5, poate chiar și 5,5 sunt două alternative foarte bune.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Schwenninger – Straubing (ora 19:30)

Schwenninger a început foarte bine sezonul, reușind să câștige toate cele 3 jocuri. În acest timp, atacul a dat roade de 7 ori, iar apărarea a permis 4 goluri. Totuși, aceștia rămân în continuare una dintre cele mai slabe formații din DEL.

De cealaltă parte, Straubing a pierdut ambele jocuri programate. Au cedat în primul joc, împotriva celor de la Munchen, scor 3-4, după over-time pentru ca în etapa anterioară să piardă și contra celor de la Mannheim, scor 3-0.

Am ales să investesc în linia de peste 3,5 goluri marcate. Se întâlnesc două formații cu atacuri decente, dar cu defensive mult slăbite față de sezonul precedent. În ultima confruntare directă, tabela de marcaj s-a modificat de minim 6 ori.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Aalborg – Rodovre (ora 20:00)

Aalborg continuă să domine primul eșalon de hochei din Danemarca. Se află în acest moment pe prima poziție, cu 65 de puncte acumulate și bilanț de 23 de victorii și 7 înfrângeri. Dintre cele 65 de puncte, 32 au fost dobândite pe propria arenă.

Zona de atac s-a prezentat excelent, având un total de 110 goluri marcate, medie de 3,66 goluri marcate pe partidă, în timp ce defensiva permite puțin peste două goluri, 66 mai exact.

Investim în succesul gazdelor. Pirații au adus în vară foarte mulți jucători cu experiență. De cealaltă parte, Rodovre pare o echipă decimată. Se află pe penultima poziție, 28,5 puncte acumulate și bilanț de 8 victorii și 22 de înfrângeri.

În plus, taurii se confruntă și cu probleme legate de virusul COVID-19, foarte mulți jucători fiind puși în carantină. În aceste condiții, Aalborg nu ar trebui să aibă foarte mari probleme în a se impune.

Pont: Aalborg câștigă meciul (Timp Regulamentar), cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 13 din 24
Unitati: +234

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here