Biletul zilei hochei 04.02.2021

Scris de Andrei Cinculescu04/02/2021
Bilet Hochei
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 13 Câștigate *luna in curs
COTA
2.04

Biletul zilei hochei 04.02.2021 – Biletul zilei de astăzi are la bază două confruntări, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.04 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 4 Februarie 2021

New York Rangers – Washington Capitals (ora 02:00)

Rangers a început destul de slab noul sezon din NHL. Se află în acest moment pe penultima poziție în Divizia de Est, cu 8 puncte dobândite în urma celor 9 confruntări susținute. Dețin un bilanț de 3 victorii și 6 eșecuri.

Zona ofensivă a avut prestații consistente, deoarece a reușit să puncteze de 25 de ori, medie de 2,77 goluri înscrise pe partidă. Apărarea a fost puțin mai ineficientă, permițându-le adversarilor să puncteze de 26 de ori.

De cealaltă parte, Capitals a avut un start de sezon mult mai bun, aflându-se în prezent pe poziția secundă, cu 15 puncte acumulate și un bilanț de 6 victorii și 4 înfrângeri. Vin după o victorie foarte importantă, scor 3-1, contra celor de la Penguins.

Apărarea a fost foarte permisivă, deoarece au cedat numai puțin de 34 de goluri până acum, medie de 3,4 goluri încasate pe partidă. Ofensiva a dat roade de 38 ori, medie de 3,8 goluri marcate/meci. Am ales să investesc în linia de sub 6,5 goluri.

Rangers practică un joc ofensiv destul de bun, dar de această dată urmează să întâlnească una dintre cele mai bune apărări din ligă. Caps a avut mari probleme în defensivă, dar acest lucru a fost cauzat de numeroasele probleme de lot apărute din vina virusului COVID-19.

Deși statisticile enumerate puțin mai sus favorizează un pronostic pe over, istoricul celor două arată contrariul. La gazde, un singur meci dintre cele 9 s-a încheiat cu mai mult de 7 goluri înscrise. La oaspeți, linia de sub 7,5 goluri a fost câștigătoare în 6 dintre cele 10 dueluri.

Pont: Sub 7,5 goluri (Timp Regulamentar), cota 1.44@ Betano

Winnipeg Jets – Calgary Flames (ora 03:00)

Jets se află în acest moment pe poziția a 3-a în Divizia de Nord, cu 13 puncte dobândite și bilanț de 6 victorii și 4 înfrângeri. Liniile de atac au dat roade de 35 de ori, medie de 3,5 goluri înscrise pe partidă.

Pe plan defensiv, aceștia au cedat 31 de pucuri, puțin peste 3 goluri permise/meci. Dintre cele 10 confruntări de până acum, linia de sub 7,5 goluri a fost câștigătoare fără probleme în două rânduri.

De cealaltă parte, Calgary a început puțin mai slab sezonul, aflându-se în acest moment pe locul 6, cu 9 puncte acumulate și bilanț de 4 victorii și 5 înfrângeri. Atacul a reușit să puncteze de 26 de ori, medie de aproximativ 3 goluri/meci.

În ceea ce privește jocul defensiv, apărarea a fost surprinsă în 23 de rânduri, medie de 2,55 goluri încasate pe partidă. Linia de sub 7,5 goluri a fost câștigătoare în absolut toate cele 9 confruntări de până acum.

Așa cum probabil am dat de înțeles, am ales să investesc în linia de sub 7,5 goluri marcate. Totuși, în cazul în care doriți să mizați pe alte ponturi hochei puțin mai îndrăznețe, vă recomand linia de sub 6,5 goluri, poate chiar și un succes al avioanelor.

Pont: Sub 7,5 goluri (Timp Regulamentar), cota 1.42@ Betano

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Hochei
13 Câștigate
14 Pierdute
48% Rata de castig
-74 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: