Biletul zilei hochei 04.09.2021

0

Biletul zilei hochei 04.09.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente, ambele fiind extrase din KHL. Cota totală este de 2.01 și poate fi plasată până la ora 17:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 4 Septembrie 2021

Yaroslavl vs St.Petersburg (ora 17:00)

Avem parte de un duel ce se anunță a fi extrem de echilibrat. După cum bine știm, atât Yaroslavl, cât și St. Petersburg pun foarte mare accent pe eficiența liniilor de apărare.

În stagiunea anterioră, cele două au avut printre cele mai solide defensive din ligă. Ambele au permis în sezonul regulat un total de 126 de goluri, medie de doar 2,10 goluri permise pe partidă.

În mare parte, liniile defensive au rămas aceleași. În prima etapă, Yaroslavl a trecut destul de greu de Dinamo Riga, scor 3-2. SP s-a impus cu același scor în fața celor de la Cherepovets.

Așa cum am spus, avem în față două dintre cele mai bune apărări din ligă. Am ales să investesc în linia de sub 6,5 goluri. În ultimele 5 dispute directe, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 6 ori.

Pont: Sub 6,5 goluri (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Sp.Moscova vs Khabarovsk (ora 17:00)

La acest duel am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri marcate de tigrii. Aceștia au punctat în sezonul anterior de 146 de ori, medie de aproximativ 2,50 goluri marcate/meci.

Mă aștept ca media respectivă să fie cu mult depășită în noul sezon. Aceștia au făcut multe transferuri interesante. I-au semnat pe Lenc Radan și David Tomasek, jucători ofensivi de mare calitate.

În ceea ce privește conducerea, Vladimir Vorobyov este noul head coach al echipei. În primul joc din sezon, tigrii au cedat în fața celor de la Sochi, scor 4-0. Contra moscoviților mă aștept să vedem mult mai multe realizări ofensive. În 4 din ultimele 5 jocuri directe, Khabarovsk a punctat de cel puțin două ori.

Pont: Peste 1,5 goluri Khabarovsk, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 13 din 23
Unitati: +395

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here