Biletul zilei hochei 04.10.2021

Scris de Andrei Cinculescu04/10/2021
Bilet Hochei
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 13 Câștigate *luna in curs
COTA
2

Biletul zilei hochei 04.10.2021 – Biletul zilei de astăzi este compus din două evenimente. Mizăm pe primele eșaloane de hochei din Rusia, KHL și VHL. Cota obținută este de 2.00 și poate fi plasată până la ora 12:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 4 Octombrie 2021

Vladivostok vs Dinamo Riga (ora 12:30)

Se întâlnesc două dintre cele mai slabe formații din KHL. Vladivostok se află în prezent pe ultima poziție în Conferința de Est, cu doar 8 puncte acumulate după 12 jocuri susținute, bilanț de 2W-10L.

La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri marcate de Riga. Raportându-ne la numărul de jocuri susținute, pirații dețin cea mai slabă apărare din ligă, medie de 3,75 goluri încasate pe partidă.

Au cedat de cel puțin două ori în 9 dintre cele 12 dispute. De cealaltă parte, letonii se află pe penultima poziție în Conferința de Vest. Au 10 puncte obținute după 13 dispute, bilanț de 4W-9L. Au un atac foarte modest, medie de sub două goluri marcate/meci.

Totuși, ținând cont de eficiența din apărarea gazdelor, mă aștept ca această medie să fie depășită. În 10 din ultimele 12 dispute directe, Riga a reușit să îndeplinească acest „obiectiv”, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

Pont: Peste 1,5 goluri Dinamo Riga, cota 1.33@ Unibet

Chelmet Chelyabinsk vs AKM (ora 17:00)

Chelmet a început bine noul sezon din VHL. Se află în prezent pe poziția a 19-a, cu 10 puncte acumulate din 9 jocuri, bilanț de 5W-4L. Atacul este destul de bun. Au dat randament de 22 de ori, medie de puțin peste 2,30 goluri înscrise pe partidă.

Am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise de aceștia. În 7 din cele 9 jocuri, urșii au reușit să puncteze de cel puțin două ori. De cealaltă parte, AKM este o formație nou înființată. Lotul curent este destul de subțire.

Totuși, chiar și cu acest lot, alb-negrii au avut rezultate decente până acum. Au acumulat 11 puncte din 9 jocuri, bilanț de 5W-4L. Au fost surprinși în 17 rânduri până acum, medie de sub două goluri cedate pe partidă.

Cifrele sunt bune, dar au fost înregistrate în fața unor formații din subsolul clasamentului. Contra echipelor puternice (SKA Neva și Dinamo St. Petersburg), apărarea a avut probleme mari. Chelmet este una dintre echipele de top ale campionatului. Ar trebui să puncteze de minim două ori fără probleme.

Pont: Peste 1,5 goluri Chelmet Chelyabinsk, cota 1.50@ Unibet

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Hochei
13 Câștigate
14 Pierdute
48% Rata de castig
-74 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: