Biletul zilei hochei 05.02.2021

3

Biletul zilei hochei 05.02.2021 – Biletul zilei de astăzi are la bază două confruntări, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.02 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 5 Februarie 2021

Vegas Golden Knights – Los Angeles Kings (ora 05:00)

Vegas a început destul de bine noul sezon din NHL, deoarece au reușit să se impună în 5 dintre cele 7 jocuri de până acum. În acest timp, zona de atac a reușit să marcheze de 23 ori, iar apărarea a cedat 17 pucuri.

Winbet Fara Depunere

Atacul este de-a dreptul incridibil. În cele 3 linii putem întâlni hocheiști precum Stone, Pacioretty și William Karlsson, atacanți cu foarte mare experiență. În 5 dintre cele 7 jocuri, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

De cealaltă parte, Kings nu prezintă semne de îmbunătățire față de sezonul anterior. Au început destul de slab stagiunea, având în urma celor 9 confruntări susținute un bilanț de 3 victorii și 6 eșecuri.

Cu toate acestea, zona de atac s-a descurcat admirabil, 26 de goluri marcate, medie de aproximativ 3 goluri/meci. Apărarea necesită îmbunătățiri. Au un total de 29 de goluri cedate până acum.

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate, dar în cazul în care doriți să investiți și în alte ponturi hochei, linia de peste 5,5 goluri sau poate chiar un eventual succes al gazdelor sunt două alternative de luat în seamă.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Tampa Bay Lightning – Detroit Red Wings (ora 02:00)

În acest moment, Tampa se află pe prima poziție în Divizia Centrală, cu 13 puncte acumulate în urma celor 8 confruntări susținute. Bilanțul acestora este de 6 victorii și două înfrângeri.

Dețin unul dintre cele mai experimentate compartimente ofensive din ligă, iar cifrele de până acum confirmă acest lucru. Au punctat de 29 ori, medie de peste 3,5 goluri/meci, iar defensiva a reușit să limiteze adversarii la un total de 17 pucuri.

De cealaltă parte, Detroit a început execrabil sezonul, deoarece au pierdut 9 dintre cele 11 confruntări de până acum. Traversează o perioadă extrem de slab, aceștia având o serie de 7 eșecuri consecutive.

Compartimentul ofensiv a punctat doar de 21 de ori, medie de sub două goluri înscrise pe partidă, iar apărarea a cedat 40 de pucuri. Red Wings a evoluat pe arenele adversarelor în 5 rânduri. Nu a reușit să câștige nici măcar un meci jucat în deplasare.

Cele două formații s-au întâlnit o singură dată în acest sezon, chiar în etapa anterioară. Fulgerele au reușit să se impună cu scorul de 5-1. Mă aștept la un rezultat similarar.

Pont: Tampa Bay Lightning câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 5 Februarie 2021

Bilet Hochei 05022021

Dă click AICI și pariază biletul – Primești bonus 500 RON!

Bzc Promo

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 4 din 5
Unitati: +307

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
5 din 683%+160.00Vezi Ponturi

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here