Biletul zilei hochei 05.05.2021

0

Biletul zilei hochei 05.05.2021 – La biletul zilei de astăzi am decis să mă bazez din nou pe două evenimente. Mizăm în totalitate pe hocheiul din America. Cota formată este de 2.04. Puteți plasa biletul până la ora 03:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 5 Mai 2021

St. Louis Blues vs Anaheim Ducks (ora 03:00)

Se anunță o partidă destul de ușoară pentru Blues. Aceștia se află în prezent pe poziția a 4-a în Divizia de Vest, cu 55 de puncte acumulate. În cazul în care Arizona se va încurca din nou contra celor de la Kings, albaștrii vor fi automat calificați în play-off.

Chiar și în aceste condiții, nu îi văd să se bazeze prea mult pe rezultatele coioților. Așa cum am spus, urmează o partidă destul de ușoră pentru ei, contra celor de la Ducks, lanterna roșie din Divizie.

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Mă aștept la un duel controlat în totalite de gazde. Aceștia au înregistrat până acum o medie de fix 3 goluri înscrise pe partidă. Ducks completează cu o medie de puțin peste 2,20 pucuri marcate/meci.

În ceea ce privește jocul de apărare, ambele permit în medie 3,10 goluri pe partidă. În 12 din ultimele 14 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Calgary Flames vs Winnipeg Jets (ora 04:30)

Realistic vorbind, Calgary are șanse extrem de mici de a se califica în play-off. Trebuie să câștige toate cele 6 jocuri rămase. În plus de asta, au nevoie și de strike-uri negative de la Jets și Montreal. Cum am spus, șane aproape nule.

Suspanul poate fi eliminat chiar în această seară, în cazul în care avioanele vor reuși să se impună. Mizăm și la acest duel pe linia de peste 4,5 goluri, dar dacă doriți să investiți și în alte ponturi hochei, posibil să vedem un interval cuprins între 4-7 goluri.

Flăcările nu au arătat foarte bine pe faza de atac, medie de puțin peste 2,60 goluri înscrise pe partidă. Nu îmi fac probleme legate de acest aspect, deoarece Winnipeg completează cu o medie de peste 3 pucuri marcate/meci.

La gazde, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 34 dintre cele 50 de jocuri. La oaspeți, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 39 dintre cele 51 de dueluri. În toate cele 8 întâlniri directe din acest sezon, tips-ul propus a fost câștigător fără probleme.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 13 din 24
Unitati: +234

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here