Biletul zilei hochei 05.06.2021

0

Biletul zilei hochei 05.06.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe două evenimente. Mizăm pe hocheiul de la Campionatul Mondial și pe cel din Canada. Cota totală este de 2.03 și poate fi plasată până la ora 18:15. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 5 Iunie 2021

Finlanda vs Germania (ora 18:15)

Am ajuns la semifinalele de hochei de la Campionatul Mondial. Finlanda s-a calificat în această fază în urma victoriei obținute în fața Cehiei, scor 1-0, în timp ce nemții au trecut surprinzător de Elveția, scor 2-3, după Over-Time.

Am ales să investesc în linia de peste 3,5 goluri marcate. Jalonen a trimis în atac jucători de foarte mare calitate. Drept dovadă, au reușit să puncteze de 20 de ori până acum. Nici Germania nu stă foarte rău în ofensivă.

Au o medie de peste 3 goluri înscrise pe partidă. Cele două selecționate se cunosc destul de bine. S-au duelat de 4 ori în ultimii 3 ani, iar în 3 dintre jocuri, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 4 ori.

În cazul în care doriți să mizați și pe alte pronosticuri hochei la acest meci, tind să cred că selecționata finlandeză va reuși să se califice în finala turneului.

betano euro 2020 v2

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Victoriaville Tigres vs Val-d'Or Foreurs (ora 21:00)

În momentul de față, scorul general din această finală este de 3-2, în favoarea celor de la Victoriaville. În duelul de astăzi, mă aștept să vedem cel puțin 5 modificări ale tabelei de marcaj.

Cele două grupări dețin linii de atac foarte solide. Tigres a înregistrat o medie de 3.80 goluri înscrise pe partidă, în timp ce d'Or Foreurs completează cu o medie de aproximativ 3,95 pucuri marcate/meci.

În ceea ce privește jocul de apărare, niciuna nu a fost foarte darnică, dar acest lucru era de așteptat, deoarece adversarele întâlnite în sezonul regulat nu au dispus de jucători ofensivi de calitate.

Așa cum am spus, aleg să merg pe linia de peste 4,5 goluri. În 4 din precedentele 5 jocuri din această finală, linia menționată a fost depășită fără niciun fel de probleme.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Andrei Cinculescu
Castigate: 4 din 7
Unitati: +108

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here