Biletul zilei hochei 05.09.2021

0

Biletul zilei hochei 05.09.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente, ambele fiind extrase din hocheiul din CHL. Cota totală este de 2.05 și poate fi plasată până la ora 18:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 5 Septembrie 2021

Jastrzebie vs Salzburg (ora 18:30)

Cele două formații fac parte din grupa H a Ligii Campionilor la hochei. Din această grupă mai fac parte Bolzano și Frisk. Gazdele au început prost campania, pierzând în prima etapă în fața vulpilor din Bolzano, scor 3-2, după over-time.

De cealaltă parte, Salzburg s-a distrat cu Frisk, reușind să se impună cu scorul de 6-2. Între cele două adversare de astăzi este o diferență de valoare uriașă.

Jastrzebie este compusă în mare parte din jucători anonimi, în timp ce la tauri întâlnim hocheiști ce au evoluat în trecut la echipe din NHL, exemplu Skille și Brennan. Antrenorul austriecilor (Matt Mcllvane) pune foarte mare accent pe linia de atac.

Acesta a reușit să-i aducă la echipă pe Wukovits, Jarvinen și Schneider, jucători ofensivi de mare calitate. Polonezilor le va fi aproape imposibil să rămână aproape în acest joc.

Pont: Salzburg câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Klagenfurt vs Rungsted (ora 21:20)

O situație similară întâlnim și la duelul dintre Klagenfurt-Rungsted. Gazdele evoluează în primul eșalon de hochei austriac, eșalon foarte solicitant și puternic pentru jucători.

Rungsted face parte din Metal Ligaen, campionat danez ce nu se poate lăuda cu realizări europene la nivelul echipelor de club. În prima etapă din grupa G a CHL, austriecii au trecut de Donbass, scor 2-1, după over-time.

Danezii au câștigat și ei jocul cu Rouen, scor 3-2, tot după over-time. La duelul de astăzi am să merg pe mâna celor de la Klagenfurt. În prima etapă am mers tot pe ei. Am spus atunci că dețin una dintre cele mai solide apărări din IHL.

În sezonul anterior, media de goluri primite pe partidă a fost de 2. Aceștia stau foarte bine și pe atac, având o medie de puțin peste 3 goluri marcate/meci. Ar trebui să se impună fără probleme în fața denezilor.

Pont: Klagenfurt câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilet hochei
Castigate: 11 din 14
Unitati: +873

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here