Biletul zilei hochei 05.10.2021

0

Biletul zilei hochei 05.10.2021 – Biletul zilei de astăzi este compus din două evenimente, cota totală fiind de 2.10. Mizăm pe hocheiul din Finlanda și pe cel din grupele Ligii Campionilor. Ora de start a primului eveniment este 18:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 5 Octombrie 2021

KeuPa vs Kiekko-Espoo (ora 18:30)

Cele două formații au început decent noul sezon din Mestis. După primele 4 etape susținute, KeuPa a obținut 10 puncte, bilanț de 3W-1L, în timp ce Kiekko a înregistrat același bilanț, dar a acumulat doar 8 puncte. Diferența o face înfrângerea gazdelor în OT (două puncte asigurate pentru fiecare echipă).

La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Pe plan ofensiv, ambele dețin o medie generală de peste 3,20 goluri înscrise pe partidă. În ceea ce privește zona defensivă, KeuPa cedează circa 3,10/meci.

Oaspeții completează cu o medie de puțin peste 2,70 pucuri încasate pe partidă. La gazde, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 15 din ultimele 20 de confruntări. La Kiekko, tabela de marcaj s-a modificat de minim 5 ori în 14 din ultimele 20 de jocuri.

Cele două se duelează pentru prima dată în istorie. În mod normal, tips-ul propus ar trebui să fie câștigător fără probleme. Avem în față două super atacuri, dar pe plan defensiv, ambele cedează destul de ușor.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Munchen vs Zug (ora 21:00)

Mergem și pe Olympia Eishalle, acolo unde avem programată disputa dintre Munchen-Zug. Cele două formații fac parte din grupa D a HCL. Din această grupă mai fac parte Rogle și Sonderjyske. Munchen este liderul din grupă, cu 9 puncte după 4 jocuri, bilanț de 3W-1L.

Rogle se află pe locul secund (8 puncte), în timp ce Zug vine tare din spate, 7 puncte acumulate, bilanț de 2W-2L. La jocul de astăzi am să merg tot pe linia de peste 4,5 goluri. Au rămas doar două etape de susținut, iar în momentul de față, niciuna dintre cele 3 formații nu este sigură de o calificare în play-off.

Munchen și Zug provin din două campionate unde se pune foarte mult accent pe ofensivă. Taurii roșii au înregistrat până acum o medie de 3,69 goluri înscrise pe partidă, în timp ce alb albaștrii completează cu o medie de 3,75 pucuri marcate/meci.

La ambele grupări, linia de 4,5 goluri a fost atinsă/depășită în 3 dintre cele 4 jocuri din grupă. Tind să cred că tabela de marcaj se va modifica și astăzi de cel puțin 5 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 11 din 22
Unitati: +9

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
58 din 89 65% +1203.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here