Biletul zilei hochei 06.06.2021

0

Biletul zilei hochei 06.06.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente. Mizăm pe hocheiul din play-off-ul NHL. Cota obținută este de 2.04 și poate fi plasată până la ora 01:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 6 Iunie 2021

Vegas Golden Knights vs Colorado Avalanche (ora 03:30)

Avalanche a fost foarte aproape să realizeze sweep-ul în serie. În confruntarea anterioară, aceștia s-au aflat în avantaj la jumătatea ultimei perioade de joc, dar din păcate pentru ei, presiunea pusă de armurieri a dat în sfârșit roade. Aceștia au cedat două goluri în doar 45 de secunde.

La jocul 4 am ales să investesc în linia de sub 6,5 goluri. Per total, apărarea oaspeților s-a prezentat foarte bine, având un total de 6 pucuri cedate. Având în vedere deznodământul din duelul precedent, mă aștept la un joc mult mai precaut din partea acestora.

Vegas este adversara perfectă pentru un tips pus pe o linie de under. Armurierii îl au în net pe Fleury, unul dintre cei mai buni portari din ligă. Exceptând cele 7 goluri încasate în primul duel, apărarea gazdelor s-a descurcat destul de bine.

Au o medie de sub 2,30 pucuri cedate pe partidă. În 9 dintre cele 11 dueluri directe din sezon (incluzând aici și cele 3 dispute din serie), tabela de marcaj s-a modificat de maxim 6 ori.

betano euro 2020 v2

Pont: Sub 6,5 goluri (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Unibet

Montreal Canadiens vs Winnipeg Jets (ora 01:00)

Din punctul meu de vedere, avansul de două jocuri deținut de Montreal este puțin nedrept. În duelul precedent, Jets a jucat un joc foarte bun, reușind să formeze 18 ocazii importante de a marca, dar din păcate, alb-roșii s-au impus într-un final, scor 1-0.

Mă aștept ca în această seară să vedem un randament mult mai bun în ofensiva oaspeților. Aceștia au în componență atacanți de foarte mare calitate, exemplu Wheeler și Kyle Connor. Fiecare are un total de 5 puncte obținute în acest play-off.

Aș înclina spre o victorie a oaspeților. Puteți plasa cu o miză mai mică. Asta așa, ca ponturi hochei suplimentare. Eu nu am încredere deplină în apărarea acestora, așa că aleg să investesc în linia de peste 1,5 goluri marcate de Jets.

În sezonul regulat, aceștia au acumulat o medie de peste 3 goluri înscrise pe partidă. În plus de asta, au reușit să puncteze de cel puțin două ori în 11 din ultimele 14 întâlniri directe, incluzând aici și cele două jocuri din play-off.

Pont: Peste 1,5 goluri Winnipeg Jets, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Andrei Cinculescu
Castigate: 4 din 7
Unitati: +108

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here