Biletul zilei hochei 06.09.2021

0

Biletul zilei hochei 06.09.2021 – Biletul zilei de astăzi are din nou la bază două evenimente, ambele fiind extrase din hocheiul din KHL. Cota obținută este de 2.04 și poate fi plasată până la ora 19:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 6 Septembrie 2021

Kunlun vs Dinamo Riga (ora 19:30)

Kunlun a început destul de bine noua stagiune din KHL, având ca rezultate după primele două jocuri o victorie și o înfrângere, în timp ce Riga a pierdut ambele dispute de până acum.

La duelul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Se întâlnesc două dintre cele mai slabe apărări din ligă. În sezonul anterior, ambele au înregistrat o medie de peste 3,50 goluri încasate pe partidă.

Liniile defensive nu s-au îmbunătățit, ba din contră. De la gazde au plecat Mozik și Sustr, doi fundași de bază în sezonul anterior.

Tot în stagiunea anterioară, Kunlun și Riga s-au duelat în două rânduri. Ambele partide s-au încheiat cu cel puțin 5 goluri puse pe tabela de marcaj.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Unibet

St. Petersburg vs Vladivostok (ora 19:30)

Gruparea din Saint Peterburg este una dintre cele mai solide formații de KHL. Nu au dezamăgit în acest start de sezon, reușind să câștige în fața celor de la Cherepovec și Yaroslavl, scor 2-3, respectiv 3-4.

La duelul de astăzi am ales să merg pe linia de peste 2,5 goluri marcate de aceștia. În stagiunea anterioară, SP a puncat de 178 de ori, medie de aproximativ 3 goluri înscrise pe partidă.

De cealaltă parte, Vladivostok probabil au ca obiectiv evitarea ultimului loc din Conferința de Est. Este ciudat, dar dacă ne uităm peste lotul disponibil, nu știu dacă pot spera la o poziție mai bună. Au pierdut deja primele două jocuri din sezon.

Marinarii nu au evoluat în sezonul anterior. Ca și formă, aceștia au obținut doar 3 victorii din ultimele 20 de jocuri. În 17 dintre aceste dueluri, adversarii au punctat de cel puțin 3 ori. Nu o văd pe Petersburg cum ar putea avea probleme în a marca 3 goluri.

Pont: Peste 2,5 goluri St. Petersburg, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 13 din 23
Unitati: +395

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here