Biletul zilei hochei 07.02.2021

Scris de Andrei Cinculescu07/02/2021
Bilet Hochei
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 13 Câștigate *luna in curs
COTA
2.07

Biletul zilei hochei 07.02.2021 – Biletul zilei de astăzi are la bază două confruntări, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.07 și poate fi plasată până la ora 22:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 7 Februarie 2021

Florida Panthers – Detroit Red Wings (ora 22:00)

Panthers început foarte bine noul sezon din NHL, deoarece se află în acest moment pe poziția secundă în Divizia Centrală, cu 14 puncte acumulate. Bilanțul acestora este de 6 victorii și două înfrângeri.

Zona de atac s-a prezentat excelent. Au reușit să puncteze de 29 ori, medie de 3,5 goluri înscrise pe partidă. Apărarea încă nu m-a convins, având un total de 23 pucuri cedate, medie de aproximativ 3 goluri primite.

De cealaltă parte, Detroit nu prezintă semne de îmbunătățire față de sezonul anterior. Au început oribil sezonul. În urma celor 12 confruntări susținute, aceștia au un bilanț de două victorii și 10 eșecuri.

Zona de atac este deblorabilă, doar 23 de goluri marcate, medie de sub două goluri marcate pe partidă. Totuși, mă aștept ca media respectivă să fie depășită de această dată, având în vedere că urmează să se dueleze cu o echipă destul de slabă pe faza de apărare.

Că tot a venit vorba de apărare, aripile roșii au cea mai slabă defensivă din Divizie, cu un total de 43 de goluri cedate, medie de peste 3,5 goluri încasate pe partidă. În ultimele 3 dueluri, aceștia au cedat cel puțin 3 goluri.

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate, dar în cazul în care doriți să investiți și în alte ponturi hochei, linia de peste 5,5 goluri sau poate chiar un eventual succes al gazdelor sunt două alternative de luat în seamă.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.44@ Betano

Dallas Stars – Chicago Blackhawks (ora 22:00)

Dallas a început destul de bine noul sezon din NHL, fiind în acest moment ocupanta poziției a 6-a în Divizia Centrală, cu 11 puncte dobândite. Față de celeltate adversare, texanii au cu 4-5 jocui mai puțin disputate. Bilanțul acestora este de 4 succesuri și 3 înfrângeri.

Liniile ofensive s-au descurcat foarte bine, având un total de 32 goluri marcate, medie de 4 goluri înscrise/meci, în timp ce apărarea a permis 21 pucuri în net, medie de puțin peste 2,5 goluri cedate pe partidă.

Urmează să se dueleze cu Chicago Blackhawks, formație ce a prezentat o eficientă foarte ridicată în atac. Indienii au punctat până acum de 35 de ori, medie de aproximativ 3 goluri marcate/meci.

Parcursul acestora a fost puțin mai slab, deoarece se află pe poziția a 5-a, cu 12 puncte dobândite în urma celor 12 confruntări susținute. Bilanțul acestora este de 4 victorii și 8 înfrângeri.

La Chicago, compartimentul defensiv s-a descurcat mult mai slab, având un total de 39 de pucuri cedate, medie de 3,25 goluri primite pe partidă. Acesta va fi primul joc direct dintre cele două în acest sezon. Mă aștept la un duel cu foarte multe modificări de tabelă.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.44@ Betano

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Hochei
13 Câștigate
14 Pierdute
48% Rata de castig
-74 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: