Biletul zilei hochei 07.06.2021

0

Biletul zilei hochei 07.06.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente. Mizăm pe hocheiul din play-off-ul NHL. Cota totală este de 2.01 și poate fi plasată până la ora 01:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 7 Iunie 2021

Boston Bruins vs New York Islanders (ora 01:30)

Avem jocul 5 din seria dintre Bruins-Islanders. În momentul de față, scorul general este de 2-2. Am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise de insulari. Aceștia dețin o medie de peste 2,80 pucuri înscrise pe partidă.

De asemenea, au reușit să puncteze de minim două ori în 3 dintre cele 4 jocuri de până acum. Bine, nu din acest motiv am ales tips-ul prezentat. Boston deține una dintre cele mai solide apărări din ligă, medie de sub 2,40 goluri cedate pe partidă.

Din păcate pentru ei, nu se vor putea baza în următoarele jocuri pe Brandon Carlo și Kevan Miller, doi fundași de bază. Mă aștept ca Barzal&Co să profite de aceste absențe apărute în tabăra urșilor.

În cazul în care doriți să mizați și pe alte pronosticuri hochei la acest joc, tind să cred că Islanders va reuși să treacă la conducere în serie. Posibil să vedem și minim 5 modificări ale tabelei de marcaj.

betano euro 2020 v2

Pont: Peste 1,5 goluri New York Islanders, cota [email protected] Unibet

Montreal Canadiens vs Winnipeg Jets (ora 03:00)

Mergem și pe Bell Centre, acolo unde Montreal va încerca să umilească încă o dată gruparea antrenată de Maurice. Soarta calificării în semifinale este în mare parte decisă. Alb-roșii conduc la general cu scorul de 3-0.

La cum s-a prezentat Jets până acum, greu de crezut că se mai poate întâmpla ceva. La duelul cu numărul 4 am ales să investesc în linia de sub 6,5 goluri. Liniile de apărare ale oaspeților sunt de tot râsul. Nici la Ducks sau Vancouver nu am văzut o așa dezorganizare.

Totuși, nu o văd pe Montreal să forțeze prea tare jocul, ci mai degramă va încerca să surprindă pe contre. De cealaltă parte, Winnipeg are nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru calificare.

Ușor de zis, dar mai greu de crezut. Defensiva a fost inexistentă, dar nici jucătorii din atac nu au fost tocmai străluciți. În cele 3 jocuri de până acum, aceștia au punctat de doar 4 ori. Bine, au dat 6, asta dacă luăm în considerare și cele două autogoluri:))

Pont: Sub 6,5 goluri, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Andrei Cinculescu
Castigate: 4 din 7
Unitati: +108

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here