Biletul zilei hochei 07.09.2021

0

Biletul zilei hochei 07.09.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să investesc în două evenimente, cota totală fiind de 2.13. Mergem pe hocheiul din Danemarca și pe cel din Elveția. Puteți plasa biletul până la ora 20:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 7 Septembrie 2021

Odense vs Sonderjyske (ora 20:00)

Odense a evoluat deja în noul sezon din Metal Ligaen. S-au duelat în prima etapă, cu Aalborg. Din păcate, rezultatul nu a fost unul pozitiv, pierzând cu scorul de 2-5. De cealaltă parte, pentru Sonderjyske este primul joc din stagiune.

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Odense este una dintre cele mai slabe formații din ligă. Au încheiat stagiunea anterioară pe ultima poziție, cu doar 38 de puncte.

Au o medie generală de circa 2,70 goluri înscrise pe partidă, în timp ce pe plan defensiv, aceștia cedează peste 4 pucuri/meci. Oaspeții completează cu o medie de 3,32 goluri marcate.

Nici ei nu excelează în apărare, adversarii reușind să puncteze de aproximativ 3 ori pe partidă. În mod normal, cele două ar trebui să completeze fără probleme linia propusă.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Ajoie vs Biel (ora 20:45)

Ajoie pornește în acest meci din postura de echipă nou promovată. Au terminat pe locul secund în sezonul anterior din Swiss League, cu 102 puncte. În mare parte, aceștia și-au păstrat nucleul de jucători care au contribuit la promovare.

Nu au făcut foarte multe transferuri. O decizie destul de riscantă, deoarece foarte mulți hocheiști din lot sunt de un nivel ușor amatoricesc. Au avut în sezonul anterior o medie de peste 3,70 goluri înscrise/meci.

De cealaltă parte, Biel și-a îmbunătățit considerabil linia ofensivă. I-au semnat pe Sallinen și Gaetan, jucători de mare calitate.

Gaetan a fost adus de la Edmonton Oilers (36 de apariții în sezonul anterior). În ultimii 3 ani, Ajoie și Biel s-au întâlnit de două ori, ambele partide terminându-se cu cel puțin 5 modificări de tabelă.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 13 din 21
Unitati: +595

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 75 71% +1762.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here