Biletul zilei hochei 08.05.2021

0

Biletul zilei hochei 08.05.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente, cota totală fiind de 2.11. Mizăm din nou pe hocheiul din America-NHL. Puteți plasa biletul până la ora 22:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 8 Mai 2021

Boston Bruins vs New York Rangers (ora 22:00)

Boston și-a asigurat într-un final o participare în fazele superioare ale competiției, în timp ce Rangers nu se va enumera printre formațiile calificate în play-off.

La duelul din această seară am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise de rangeri. Gazdele nu se vor putea baza pe 5 jucători de bază, printre care Charlie Coyle și Chris Wagner, doi atacanți destul de solizi în prestații.

Oaspeții pornesc în acest duel cu o medie de aproximativ 3,15 goluri înscrise pe partidă. Deși este un duel lipsit de o miză importantă, mă aștept ca rangerii să încerce să oprească seria de 5 înfrângeri consecutive.

În 10 din ultimele 12 dispute directe susținute pe arena TD Garden, Rangers a reușit să puncteze de cel puțin două ori. Dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, puteți încerca și o linie de handicap pusă pe oaspeți.

Pont: Peste 1,5 goluri New York Rangers, cota [email protected] Betano

Toronto Maple Leafs vs Montreal Canadiens (ora 02:00)

Un alt duel foarte greu de anticipat este cel dintre Toronto-Montreal, deoarece cele două formații și-au asigurat deja o calificare în play-off. Astfel, poate apărea o stare de relaxare în rândul jucătorilor.

Trec peste acest aspect și aleg să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Frunzele de arțar dețin cel mai eficient compartiment ofensiv din Divizia de Nord, medie aproximativ 3,60 goluri înscrise pe partidă.

Montreal a avut o eficiență puțin mai scăzută, 151 de goluri înscrise, medie de 2,84 pucuri marcate/meci. În ceea ce privește jocul de apărare, ambele cedează circa 2,60 goluri pe partidă.

La gazde, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 35 dintre cele 53 de dueluri, în timp ce la Montreal, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 34 dintre cele 53 de jocuri. S-au întâlnit de 9 ori în acest sezon, iar în 7 dintre confruntări, cele două au convertit pentru cel puțin 5 goluri marcate.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 13 din 23
Unitati: +395

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here