Biletul zilei hochei 08.06.2021

0

Biletul zilei hochei 08.06.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales din nou să mă bazez pe două evenimente, ambele fiind extrase din play-off-ul din NHL. Cota obținută este de 2.00 și poate fi plasată până la ora 01:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 8 Iunie 2021

Carolina Hurricanes vs Tampa Bay Lightning (ora 01:30)

În momentul de față, scorul general din această serie este de 3-1, în favoarea celor de la Tampa Bay. Sincer să fiu, mă aștept la o prelungire de serie. Totuși, nu aleg să mizez pe un tips favorabil uraganelor.

Am să merg pe linia de sub 6,5 goluri marcate. Cele două formații dețin linii defensive foarte solide, ambele având o medie de sub 2,40 goluri cedate pe partidă. Nu mă aștept ca aceste medii să fie avariate.

Foarte probabil să asistăm la un duel destul de tacticizat. În 3 dintre cele 4 jocuri de până acum, linia de sub 6,5 goluri a fost câștigătoare. Doar în jocul precedent am văzut mai mult de 6 pucuri înscrise.

În cazul în care doriți să mizați și pe alte pronosticuri hochei, tind să cred că Hurricanes va reuși să se impună. Posibil să vedem și cel puțin 3 goluri marcate din partea acestora.

betano euro 2020 v2

Pont: Sub 6,5 goluri (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Unibet

Colorado Avalanche vs Vegas Golden Knights (ora 04:00)

Avalanche a pierdut avansul de două jocuri, iar în prezent, scorul general din serie este de 2-2. În duelul precedent, armurierii au reușit să se impună fără niciun fel de probleme, scor 5-1.

Am să merg și la acest duel pe linia de sub 6,5 goluri marcate. De la gazde lipsește în continuare Nazem Kadri, un atacant de bază pentru Colorado. Nici Vegas nu este scutită de absențe. Aceștia l-au trecut pe lista de indisponibilități pe Janmark.

Cum am spus, văd un joc cu maxim 6 modificări de tabelă. Ambele grupări prezintă cifre foarte bune în apărare. Colorado are o medie de 2,37 pucuri cedate pe partidă.

Vegas vine și ea cu o medie de 2,21 goluri încasate/meci, având de altfel și cel mai solid compartiment defensiv din acest sezon. În 3 dintre cele 4 jocuri de până acum, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 6 ori.

Pont: Sub 6,5 goluri, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Andrei Cinculescu
Castigate: 4 din 7
Unitati: +108

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here