Biletul zilei hochei 08.09.2021

0

Biletul zilei hochei 08.09.2021 – La biletul zilei de astăzi am să mă bazez din nou pe două evenimente. Mizăm pe competițiile din Rusia și Cehia. Cota obținută este de 2.01 și poate fi plasată până la ora 18:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 8 Septembrie 2021

Karlovy Vary vs Kometa Brno (ora 18:30)

Karlovy-Kometa este meciul de deschidere a noului sezon din Extraliga. Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Gazdele și-au păstrat în mare parte același nucleu de jucători.

Au avut în stagiunea anterioară o medie de 2,78 goluri marcate/meci, în timp ce linia defensivă a cedat de aproximativ 3,40 ori pe partidă. De cealaltă parte, Brno este o formație total schimbată.

Și-au îmbunătățit semnificativ compartimentul ofensiv. Au reușit să-i semneze pe Kristof, Moskal și Kollar, jucători de atac de mare calitate.

În sezonul anterior, media de goluri marcate a fost înregistrată la 2,75. În 6 din ultimele 8 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Winmasters

Kazan vs CSKA Moscova (ora 19:00)

Kazan a început slab noul sezon din KHL. Au obținut o singură victorie din 3 etape. Cele două înfrângeri suferite au fost în fața celor de la Kunlun, scor 3-4 și Nizhny, scor 1-3.

De cealaltă parte, mosoviții au fost umiliți în prima etapă din sezon, scor 4-0, contra vulturilor din Omsk. Au depășit acel moment, reușind să câștige apoi celelalte două partide susținute.

La duelul din această seară am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise de oaspeți. Aceștia dețin una dintre cele mai solide compartimente ofensive din ligă, medie de peste 3 goluri înscrise/meci.

În ultimul timp, Kazan a fost un adversar facil pentru moscoviți. Au obținut doar două victorii din ultimele 8 jocuri. În 7 dintre aceste dueluri, CSKA a punctat de cel puțin două ori.

Pont: Peste 1,5 goluri CSKA Moscova, cota [email protected] Winmasters

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 11 din 15
Unitati: +773

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here