Biletul zilei hochei 09.01.2021

0

Biletul zilei hochei 09.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține din nou 3 evenimente, toate fiind extrase din primul eșalon de hochei rus. Cota totală este de 2.08 și poate fi plasată până la ora 16:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 9 Ianuarie 2021

Dynamo Moscova – Dinamo Minsk (ora 16:00)

Avem parte de un duel în care întâlnim două atacuri cu o eficiență rididicată, ambele având medii de peste 3 goluri înscrise pe partidă. În ceea ce privește jocul defensiv, atât Moscova, cât și Minsk cedează goluri cu lejeritate, medii de peste 2,5 goluri încasate de fiecare.

La moscoviți, linia de peste 3,5 goluri a fost depășită în 34 dintre cele 39 de jocuri, în timp ce la Minsk, această statistică se poate regăsi în 33 dintre cele 41 de confruntări. De asemenea, în 8 din ultimele 9 dueluri, tabela de marcaj s-a modficat de cel puțin 4 ori.

În cazul în care doriți să investiți și în alte pronosticuri hochei, din punctul meu de vedere, linia de peste 4,5, chiar și peste 5,5 sunt două alternative destul de realizabile.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Omsk – Magnitogorsk (ora 17:00)

Omsk se află în acest moment pe poziția secundă în Conferința de Est, având un total de 60 de puncte acumulate, bilanț de 24 de victorii și 18 înfrângeri, în timp ce MM se află pe poziția imediat următoare, cu 55 de puncte dobândite.

Ambele formații au stat destul de bine pe atac, reușind să acumuleze un total de 242 de goluri înscrise împreună. Pe plan defensiv, cele două au înregistrat medii de peste 2,4 goluri cedate pe partidă.

În 30 dintre cele 43 de confruntări susținute de vulturi, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 4 ori, în timp ce la MM am putea vedea totalul de minim 4 pucuri marcate în 32 dintre cele 43 de jocuri.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Dinamo Riga – Yaroslavl (ora 17:00)

Fără dar și poate, Riga sunt cea mai slabă formație din primul eșalon de hochei rus. Totuși, pronosticul pe care am ales să investesc este favorabil acestora. Letonii se află pe ultima poziție în Conferința de Vest, cu 21 de puncte acumulate.

La acest joc am ales să investesc în totalul de minim un puc pus în net de letoni. Aceștia au un atac decent pentru acest tips, total de 85 de goluri, medie de peste două goluri înscrise pe partidă.

Au punctat cel puțin o dată în 34 dintre cele 37 de confruntări susținute (4 dintre jocuri fiind pierdute la masa verde). Deși urmează să se dueleze cu una dintre cele mai bune apărări din ligă, tind să cred că Dinamo poate marca cel puțin o dată.

Pont: Peste 0,5 goluri Dinamo Riga, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 13 din 24
Unitati: +234

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here