Biletul zilei hochei 09.02.2021

0

Biletul zilei hochei 09.02.2021 – Biletul zilei de astăzi are la bază două confruntări, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.16 și poate fi plasată până la ora 05:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 9 Februarie 2021

Vegas Golden Knights – Anaheim Ducks (ora 05:00)

Vegas a început excelent noul sezon din NHL. Se află pe prima poziție în Divizia de Vest, cu 15 puncte acumulate . Au reușit să se impună în 7 dintre cele 9 jocuri de până acum. În acest timp, zona de atac a reușit să marcheze de 32 de ori, medie de peste 3,5 goluri marcate/meci.

În ceea ce privește jocul defensiv, prestațiile acestora au fost decente, deoarece au permis doar 22 de goluri, medie de sub 2,5 goluri cedate pe partidă. În 7 dintre cele 9 jocuri, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

De cealaltă parte, Ducks a avut parte de un parcurs puțin mai slab. Se află pe locul 4, cu 13 puncte obținute. Însă, față de gruparea din Vegas, rațele au cu 4 jocuri mai mult disputate. Bilanțul actual este de 5 victorii și 8 eșecuri.

Zona de atac s-a descurcat oribil, având 25 de goluri marcate, medie de sub două goluri/meci. Apărarea necesită îmbunătățiri. Au un total de 34 de goluri cedate până acum.

betano euro 2020 v2

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate, dar în cazul în care doriți să investiți și în alte ponturi hochei, linia de peste 5,5 goluri sau poate chiar un eventual succes al gazdelor sunt două alternative de luat în seamă.

Istoricul recent ne indică faptul că putem asista la un joc cu foarte multe modificări de tabelă. În 5 din ultimele 6 întâlniri directe, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Los Angeles Kings – San Jose Sharks (ora 05:00)

Se întâlnesc cele mai slabe formații din Divizia de Vest. Cu toate acestea, atât Kings, cât și Sharks au arătat o eficiență foarte ridicată în zona de atac, ambele având medii de aproximativ 3 goluri marcate pe partidă.

În ceea ce privește zona de apărare, gruparea din Los Angeles a permis 38 de goluri, medie de aproximativ 3,4 goluri cedate pe partidă, iar rechinii completează cu o medie chiar mai mare, de 3,7 pucuri cedate/meci.

La gazde, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 9 dintre cele 11 dueluri. La oaspeți, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 7 dintre cele 10 întâlniri.

Duelul din această seară reprezintă primul joc direct din acest sezon. În 3 din ultimele 4 confruntări directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și de această dată.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Andrei Cinculescu
Castigate: 4 din 7
Unitati: +108

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
39 din 60 65% +893.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here