Biletul zilei hochei 09.09.2021

0

Biletul zilei hochei 09.09.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să investesc în două confruntări, cota totală fiind de 2.08. Mizăm pe hocheiul din KHL și pe cel din DEL. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 9 Septembrie 2021

Eisbaren Berlin vs Munchen (ora 20:30)

Noul sezon din DEL își va deschide porțile în această seară. În prim plan avem derby-ul dintre Eisbaren Berlin și Munchen. Din punctul meu de vedere, avem toate șansele să asistăm la un joc cu cel puțin 5 goluri marcate.

Cele două au susținut deja 4 meciuri oficiale de fiecare, toate fiind în cadrul grupelor Ligii Campionilor la hochei. Urșii polari au început slab campania, pierzând toate aceste dueluri, în timp ce Munchen a înregistrat 3 victorii și un eșec.

În stagiunea anterioară, gazdele de astăzi au avut o medie de 3,60 goluri înscrise pe partidă. Taurii au avut și ei o medie de 4,18 goluri marcate/meci, fiind de altfel și cel mai solid compartiment ofensiv din ligă.

De atunci și până acum, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, ambele formații păstrându-și în mare parte același nucleu de jucători. În 8 din ultimele 9 dispute directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri (Inclusiv prelungiri), cota [email protected] Betano

Nizhny Novgorod vs Sochi (ora 19:30)

După primele 3 etape din noul sezon din KHL, Nizhny a adunat două puncte, bilanț de o victorie și două înfrângeri. Linia ofensivă este ușor slăbită față de sezonul precedent.

Drept dovadă, atacul a dat roade doar de 6 ori până acum. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de sub 3,5 goluri marcate de cerbi. Sochi a terminat sezonul anterior pe penultima poziție în Conferința de Vest, cu doar 37 de puncte.

Au înregistrat o medie de peste 3,40 goluri cedate/meci. Linia defensivă a fost îmbunătățită. I-au semnat pe Kamalov și Hellberg.

În sezonul anterior, Hellberg a fost un adevărat monstru, având o medie de doar 1,70 goluri cedate/meci și un procentaj de 93,44% la salvări. Mă aștept la un duel mult mai echilibrat decât o arată cotele.

Pont: Sub 3,5 goluri Nizhny Novogorod, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilet hochei
Castigate: 11 din 14
Unitati: +873

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here