Biletul zilei hochei 10.05.2021

0

Biletul zilei hochei 10.05.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez pe două evenimente, ambele fiind extrase din hocheiul din NHL. Cota totală este de 2.03 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 10 Mai 2021

Florida Panthers vs Tampa Bay Lightning (ora 02:00)

Cele două formații și-au asigurat deja o calificare în fazele superioare ale competiției. Deși pare un pronostic destul de riscant (având în vedere faptul că se poate instala o stare de relaxare în rândul jucătorilor), aleg să investesc în linia de peste 4,5 goluri.

Florida deține cel mai eficient compartiment ofensiv din Divizia Centrală, medie de 3,36 pucuri înscrise pe partidă, urmat de atacul fulgerelor, formație ce deține o medie de 3,29 goluri marcate/meci.

În ceea ce privește jocul de apărare, ambele cedează de circa 2,65 ori pe partidă. Panthers și Tampa s-au întâlnit de 7 ori în acest sezon, iar în 6 dintre aceste confruntări, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Tind să cred că acest duel va fi câștigat de fulgere, asta așa, ca ponturi hochei secundare. Eu am să rămân la tips-ul principal.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Winnipeg Jets vs Vancouver Canucks (ora 03:00)

Avem din nou parte de un duel lipsit de o încărcătură importantă. Jets nu a avut niciun fel de emoții pentru calificare, în timp ce Vancouver are nevoie de un miracol pentru a prinde un loc de play-off.

Aceștia sunt nevoiți să se impună în toate cele 7 dueluri rămase de disputat. În plus de asta, depind și de rezultatele celorlalte formații. Cum am spus, misiune aproape imposibilă. La duelul din această seară am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri.

La Jets s-a instalat deja o stare de relaxare în rândul jucătorilor. Forma de moment este dezastruoasă, doar o victorie obținută în ultimele 9 jocuri. Au cedat în acest timp numai puțin de 32 de goluri.

De cealaltă parte, Canuks prezintă o ofensă destul de solidă, medie de circa 2,70 goluri înscrise/meci. Zona de apărare este decimatată, având în indisponibilitate numai puțin de 6 defancemani.

În 3 din ultimele 4 dueluri directe susținute pe arena din Winnipeg, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 11 din 22
Unitati: +9

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
58 din 89 65% +1203.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here