Biletul zilei hochei 11.02.2021

0

Biletul zilei hochei 11.02.2021 – Biletul zilei de astăzi are la bază două confruntări, cota totală fiind de 2.09. Investim în hocheiul din America-NHL și AHL. Puteți plasa acest bilet până la ora 20:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 11 Februarie 2021

Providence Bruins – Hartford Wolf Pack (ora 20:00)

Providence a început perfect noul sezon din AHL, deoarece s-a impus în jocul de deschidere, scor 4-1, contra celor de la Bridgeport Sound Tigers. Bine, acest rezultat era oarecum de așteptat, având în vedere că Bruins este una dintre cele mai experimentate formații din AHL.

O problemă foarte importantă este legată de portar. Jeremy Swayman este momentan singurul portar disponibil, deoarece Callum Booth s-a accidentat. Probabil pentru meciul din această seară va fi titularizat Swayman și se va face o rechemare a unui portar de la alte echipe partenere.

De cealaltă parte, Wolf Pack au început și ei cu o victorie în jocul de deschidere, scor 5-2, contra celor de la Bridgeport Sound Tigers. Stagiunea anterioară s-a încheiat la timp pentru lupi, deoarece aceștia traversau o perioadă oribilă, având 5 eșecuri consecutive.

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Ambele formații dețin zone de atac foarte bune. În sezonul anterior, cele două au avut medii de peste 2,75 goluri marcate pe partidă. În ceea ce privește jocul defensiv, atât Bruins, cât și Wolf Pack cedează cel puțin 2,5 pucuri/meci.

Dacă doriți să investiți și în alte pronosticuri hochei la acest meci, din punctul meu de vedere, linia de peste 5,5 goluri, poate chiar și un eventual succes al gazdelor sunt două alternative foarte realizabile.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Dallas Stars – Carolina Hurricanes (ora 03:30)

Dallas a început destul de slab noul sezon din NHL, fiind în acest moment ocupanta poziției a 6-a în Divizia Centrală, cu 13 puncte dobândite. Față de celeltate adversare, Stars și Hurricanes au cu 4-5 jocui mai puțin disputate.

Bilanțul gazdelor este de 5 victorii și 5 înfrângeri. Liniile ofensive s-au descurcat foarte bine, având un total de 34 goluri marcate, medie de 3,4 goluri înscrise/meci, în timp ce apărarea a permis 25 de pucuri în net, medie de 2,5 goluri cedate pe partidă.

Nu mă aștept ca media de goluri marcate de texani pe partidă să fie depășită, deoarece urmează să se dueleze cu Hurricanes, una dintre cele mai defensive echipe din ligă. Totuși, Dallas pleacă cu prima șansă, deoarece uraganele nu se vor putea baza pe Petr Mrazek, unul dintre cei mai buni portari din NHL, asta din punctul meu de vedere.

Că tot a venit vorba de Hurricanes, aceștia au avut un parcurs similar. Se află în acest moment pe poziția a 5-a, cu 14 puncte acumulate. Au reușit să se impună în 7 dintre cele 10 confruntări susținute.

Liniile de atac au avut evoluții decente, deoarece au reușit să puncteze de 34 de ori, același număr de goluri ca și Dallas, medie de 3,4 goluri marcate/meci. În schimb, pe plan defensiv, aceștia au cedat 27 de pucuri.

Am ales să investesc în linia de sub 7,5 goluri marcate. Atât la Dallas, cât și la Hurricanes, această linie a fost câștigătoare în 8 dintre cele 10 dueluri susținute de fiecare. Cele două s-au întâlnit de 6 ori în ultimii doi ani, toate aceste confruntări terminându-se cu maxim 7 goluri marcate.

Pont: Sub 7,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 11 Februarie 2021

Bilet Hochei 11022021

Dă click AICI și pariază biletul – Primești bonus 500 RON!

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 1 din 4
Unitati: +20

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
5 din 5100%+315.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here