Biletul zilei hochei 12.01.2021

0

Biletul zilei hochei 12.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține 3 evenimente, cota totală fiind de 2.01. Investim în primele eșaloane de hochei din Suedia și Rusia. Puteți plasa biletul până la ora 18:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 12 Ianuarie 2021

Dynamo Moscova – Podolsk (ora 18:30)

Dynamo ocupă în acest moment poziția a 4-a în Conferința de Vest, având un total de 56 de puncte acumulate, bilanț de 26 de victorii și 16 înfrângeri, în timp ce Podolsk este una dintre cele mai modeste formații din ligă, fiind pe poziția a 9-a, 45 de puncte.

Ambele grupări dețin atacuri decente, cu medii de peste 2,66 goluri înscrise pe partidă de fiecare. În ceea ce privește jocul defensiv, niciuna nu a prezentat o eficiență ridicată, având medii de peste 2,45 goluri încasate.

La gazde, linia de 3,5 pucuri a fost depășită în 34 dintre cele 44 de jocuri, iar la Podolsk, această marjă a fost înregistrată în 33 dintre cele 43 de dueluri. De asemenea, cele două s-au întâlnit de 8 ori în ultimii doi ani, 7 dintre aceste confruntări terminându-se cu minim 4 goluri marcate.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Rogle – Leksands (ora 20:00)

Avem parte de un duel în care se întâlnesc două compartimente ofensive foarte bune. Farmaciștii au înregistrat în acest sezon un total de 98 de goluri marcate, medie de 3,26 goluri înscrise pe partidă.

Leksands compensează cu o medie de 2,70 goluri, total de 81 de pucuri marcate. La gazde, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 4 ori în 24 dintre cele 30 de confruntări. Această statistică poate fi întâlnită și la oaspeți.

De asemenea, în cele două confruntări directe din acest sezon, linia de 3,5 goluri a fost depășită fără niciun fel de probleme. În cazul în care doriți să investiți și în alte pronosticuri hochei, din punctul meu de vedere, Rogle se va impune, poate chiar la o diferență de minim două goluri.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano

Dinamo Riga – CSKA Moscova (ora 19:30)

La acest joc am ales să nu mă complic absolut deloc. Am decis să investesc în succesul oaspeților. Se întâlnesc două formații cu obiective total diferite. CSKA să câștige titlul în KHL, în timp ce Riga încearcă să evite ultima poziție din ligă.

Din punctul meu de vedere, CSKA sunt cea mai bună formație din campionat, iar rezultatele de până acum confirmă acest lucru. Se află pe prima poziție în Conferința de Vest, cu 67 de puncte acumulate și un bilanț de 31 de victorii și 12 înfrângeri.

Dețin cel mai eficient atac din ligă, total de 140 de goluri marcate, medie de 3,25 goluri înscrise pe partidă. În apărare, aceștia permit puțin peste două goluri pe partidă. Riga și CSKA se întâlnesc pentru prima dată în acest sezon. Ar trebui să asistăm la o victorie facilă a moscoviților.

Pont: CSKA câștiga meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 16
Unitati: -13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here