Biletul zilei hochei 12.02.2021

0

Biletul zilei hochei 12.02.2021 – Biletul zilei de astăzi are la bază două confruntări, ambele fiind extase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.03 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 12 Februarie 2021

New York Rangers – Boston Bruins (ora 02:00)

New York a început extrem de slab noua stagiune din NHL. Se situează în prezent pe locul 6 în Divizia de Est, cu 11 puncte dobândite. Bilanțul acestora este momentan de 4 victorii și 8 înfrângeri.

Compartimentul ofensiv a lăsat mult de dorit, deoarece au punctat până acum doar de 31 de ori, medie de puțin peste 2,5 goluri înscrise/meci. În ceea ce privește jocul defensiv, putem vedea o ușoară incompetență și în acest compartiment. Au cedat de 33 de ori, medie de 2,75 goluri cedate/meci.

De cealaltă parte, Bruins a început mult mai bine sezonul. În acest moment, urșii se află pe prima poziție, cu 20 puncte dobândite și cu un bilanț de 9 victorii și 3 înfrângeri.

Liniile defensive s-au descurcat foarte bine, având un total de 26 de goluri cedate, medie de puțin peste două goluri încasate/meci. Zona de atac a reușit să puncteze de 39 ori, medie de 3,25 pucuri înscrise/meci.

Am ales să investesc în linia de sub 6,5 goluri. Dacă doriți să investiți și în alte pronosticuri hochei, linia de sub 5,5 goluri, poate chiar și un eventual succes al oaspeților sunt două alternative foarte bune.

La rangeri, linia de sub 6,5 goluri a fost câștigătoare în 10 dintre cele 12 confruntări, în timp ce la gruparea din Boston, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 6 ori în 9 dintre cele 12 dueluri.

Pont: Sub 6,5 goluri, cota [email protected] Fortuna

Arizona Coyotes – St. Louis Blues (ora 04:00)

Coyotes se află în acest moment pe poziția a 4-a în Divizia de Vest, cu 13 puncte acumulate și bilanț de 6 victorii și 6 eșecuri, în timp ce Blues a avut parte de un parcurs puțin mai bun, fiind ocupanta poziției secunde, cu 16 puncte dobândite.

La acest joc am ales să investesc în linia de sub 6,5 goluri. Într-adevăr, cifrele nu favorizează acest pronostic, deoarece atât Coyotes, cât și Blues dețin medii de peste 3 goluri marcate/primite pe partidă.

Totuși, tind sa cred că de această dată urmează să asistăm la un duel cu puține reușite. Coyotes este una dintre cele mai defensive formații atunci când evoluează pe propria arenă, medie de puțin peste două goluri cedate/meci.

Cele două formații s-au întâlnit de 9 ori în ultimii doi ani, iar în 7 dintre aceste confruntări, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 6 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și de această dată.

Pont: Sub 6,5 goluri, cota [email protected] Fortuna

Biletul zilei hochei 12 Februarie 2021

Dă click AICI și pariază biletul – Primești bonus 500 RON!

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 6 din 11
Unitati: +126

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
5 din 771%+290.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here