Biletul zilei hochei 12.05.2021

0

Biletul zilei hochei 12.05.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente. Mizăm pe hocheiul din NHL și AHL. Cota totală este de 2.11 și poate fi plasată până la ora 00:00. Mult succces!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 12 Mai 2021

Kamloops Blazers vs Prince George Cougars (ora 05:00)

Kamloops se situează în momentul de față pe poziția secundă în Conferința de Vest, cu 34 de puncte acumulate. Raportându-ne la numărul de confruntări susținute, aceștia dețin al 3-lea cel mai bun atac din Conferință, medie de 3,95 goluri înscrise pe partidă.

Oaspeții vin cu o medie de puțin peste 2,71 pucuri marcate/meci. Am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri. Până acum, ambele formații au fost implicate în dueluri încheiate cu foarte multe modificări de tabelă.

De asemenea, în 5 din ultimele 7 întâlniri directe, linia de peste 5,5 goluri a fost câștigătoare fără niciun fel de probleme. Dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, tind să cred că Kamloops vor reuși să se impună.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Montreal Canadiens vs Edmonton Oilers (ora 00:00)

Al 2-lea tips de pe bilet vine de pe Bell Centre, acolo unde Montreal Canadiens și Edmonton Oilers vor închide seria de două jocuri și totodată își vor susține și ultimul duel din sezonul regulat.

Edmonton a reușit să se califice în play-off de pe poziția secundă, cu 70 de puncte acumulate, în timp ce Montreal va termina mai mult ca sigur pe ultima poziție de calificare.

Divizia de Nord a fost una dintre cele mai dezechilibrate Divizii în acest sezon, deoarece în prezent, diferența dintre ultima echipă calificată și formația de pe locul 5 este de 9 puncte.

Tind să cred că la duelul din această seară putem vedea cel puțin 5 modificări de tabelă. Este final de sezon regulat și mă aștept să se instaleze o ușoară stare de relaxare în rândul jucătorilor. Neavând nicio presiune, sper ca acest aspect să fie favorabil pentru o linie de over.

Cele două formații dețin linii de atac foarte bune, medie de peste 2,85 goluri înscrise pe partidă de fiecare. În ultimele 3 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 4 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilet hochei
Castigate: 11 din 14
Unitati: +873

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here