Biletul zilei hochei 12.10.2021

0

Biletul zilei hochei 12.10.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente, ambele fiind extrase din hocheiul din NHL. Cota obținută este de 2.11 și poate fi plasată până la ora 02:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 12 Octombrie 2021

Vegas Golden Knights vs Seattle Kraken (ora 05:00)

După o perioadă destul de lungă de așteptare, hocheiul din NHL revine în această seară. Prefațăm mai întâi duelul dintre Vegas-Seattle. Knights a arătat destul de rău în presezon. Linia defensivă a fost îngrozitoare, permițând numai puțin de 18 pucuri.

Nu pot să zic că nu mă așteptam. După plecarea lui Fleury și Holden, acest compartiment este vizibil slăbit. De cealaltă parte, Kraken își va face în această seară debutul în NHL.

Au avut un draft destul de slab, dar au păstrat un cap space foarte mare, iar în campania de tranferuri au reușit să aducă jucători foarte buni, printre care Grubauer, Wennberg și Marcus Johansson. În plus, fac parte din Western Conference.

În mod normal, nu ar trebui să aibă probleme în a se califica în play-off. Evoluțiile din presezon i-au făcut pe suporteri să creadă că pot atinge acest obiectiv. Seattle are 6 jocuri disputate. Au înregistrat 4 victorii și două eșecuri.

Linia ofensivă s-a comportat decent, având 15 goluri marcate. Ținând cont de problemele din defensiva armurierilor, tind să cred că aceștia pot puncta de cel puțin două ori.

Pont: Peste 1,5 goluri Seattle Kraken, cota [email protected] Unibet

Tampa Bay Lightning vs Pittsburgh Penguins (ora 02:30)

Mergem și pe Amalie Arena, acolo unde avem programată disputa dintre Tampa Bay Lightning-Pittsburgh Penguins. Am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de gruparea din Tampa.

Tampa a pierdut în această vară doi atacanți foarte importanți (Gourde și Tyler Johnson). Chiar și așa, linia ofensivă continuă să dea un randament foarte bun. În cele 7 jocuri din presezon, fulgerele albastre au punctat de 24 de ori, medie de circa 3,50 goluri marcate/meci.

Duelul cu Penguins este mult mai ușor decât pare, cel puțin din punctul meu de vedere. Pittsburgh a avut o campanie de tranferuri foarte slabă. I-au cedat pe Tanev (selectat de Kraken în draft), Ceci și Colton, jucători destul de importanți.

În plus de asta, pinguinii nu se pot baza astăzi nici pe serviciile a 3 jucători de bază. Crosby, Guentzel și Malkin nu sunt apți de joc pentru duelul de astăzi. Este posibil să li se alăture și Aston-Reese și Matheson. Soarta celor doi rămâne momentan incertă.
Pe scurt, atacul oaspeților pare la prima vedere inexistent. Asta va însemna o presiune în plus pentru liniile defensive. Cu Stamkos, Kucherov, Palat și Point la capacitate maximă, nu văd cum Tampa nu ar putea puncta de cel puțin de 3 ori.

Pont: Peste 2,5 goluri Tampa Bay Lightning, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 10 din 21
Unitati: -103

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here