Biletul zilei hochei 13.01.2021

Scris de Andrei Cinculescu12/01/2021
Bilet Hochei
Forma:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilanț: 13 Câștigate *luna in curs
COTA
2.01

Biletul zilei hochei 13.01.2021 – Biletul zilei de astăzi are în componență două evenimente, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este 2.01 și poate fi plasată până la ora 00:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 13 Ianuarie 2021

Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins (ora 00:30)

Pentru a preveni pe cât de mult se poate eventualele probleme legate de virusul COVID-19, conducerea din NHL a decis să formeze în acest sezon 4 divizii. Acestea sunt: Conferința East, Central, North și West.

Philadelphia și Penguins fac parte din Coferința East. Din această grupă mai fac parte 6 formații. Fiind prima etapă din sezon, este foarte greu să anticipăm cât mai corect rezultatele. La acest joc am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate.

Cele două compartimente ofensive se prezintă la prima vedere destul de bine, având în componență jucători cu foarte mare experiență. Abia aștept să văd duelul dintre Giroux și Crosby.

În sezonul precedent, atât Flyers, cât și Pittsburgh au înregistrat medii de peste 3,24 goluri înscrise pe partidă. Nici în apărare nu au strălucit, deoarece au cedat de 196 de ori fiecare. Istoricul recent ne arată că putem asista la un meci cu foarte multe schimbări de tabelă.

În 16 din ultimele 19 confruntări directe, linia de peste 4,5 a fost câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.40@ Betano

Edmonton Oilers – Vancouver Canucks (ora 05:00)

Cele două formații vin după semieșecuri suferite în stagiunea precedentă, deoarece au fost eliminate destul de rapid din play-off. Oilers a cedat în fața indienilor de la Chicago, scor 3-1 la general, în timp ce Canucks a pierdut în meciul decisiv seria cu Vegas Goldes Knights, scor 4-3.

Din punctul meu de vederere, atât Edmonton, cât și Vancouver ar trebui să se califice fără prea mari eforturi în play-off, deoarece în divizia North, întâlnim grupări precum Ottawa, Canadiens, chiar și Jets.

La acest joc am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri puse pe tabelă. Edmonton este una dintre cele mai ofensive formații din NHL, având o medie de 3,16 goluri înscrise în sezonul precedent.

Vancouver prezintă și ea linii ofensive destul de solide, dar pe plan defensiv, nu știu la ce să mă aștept. Au făcut schimbare de portar. Aceștia vor începe sezonul cu Demko Thatcher în net, deoarece veteranul Markstrom a decis să părăsească echipa, el fiind achiziționat ulterior de Calgary.

Thatcher nu mi-a dat impresia că poate fi un portar. de viitor. În sezonul precedent, acesta a evoluat în 31 de dueluri, timp în care a acumulat o medie de 2,80 goluri încasate pe partidă, iar procentajul său la salvări a fost de 91,60%.

Așa cum am spus, am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate. Cele două formații s-au întâlnit de 4 ori în ediția precedentă, toate aceste dueluri terminându-se cu cel puțin 5 goluri marcate.

În cazul în care doriți să investiți și în alte ponturi hochei, din punctul meu de vedere, Edmonton se va impune, poate chiar la o diferență de două pucuri. Din cauza protocoalelor de COVID-19, Vancouver a fost nevoită să anuleze antrenamentele.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.44@ Betano

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Hochei
13 Câștigate
13 Pierdute
50% Rata de castig
26 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: