Biletul zilei hochei 13.05.2021

0

Biletul zilei hochei 13.05.2021 -Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente. Mizăm pe hocheiul din NHL și pe cel din Carlson Hockey Games. Cota formată este de 2.04 și poate fi plasată până la ora 17:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 13 Mai 2021

Colorado Avalanche vs Los Angeles Kings (ora 04:00)

Pentru cele două protagoniste de astăzi, duelul din această seară reprezintă ultima deschidere de serie din stagiunea curentă. Deși au reușit să-și asigure de mult timp o calificare în play-off-ul NHL, Avalanche dă dovadă în continuare de un profesionalism rar întâlnit.

Aceștia nu au slăbit absolut deloc jocul. Drept dovadă, bilanțul lor din ultimele 7 jocuri este de 6 victorii și o înfrângere. Par să țintească prima poziție din Divizia de Vest, ocupată în prezent de Vegas Golden Knights.

Gruparea din Colorado deține cel mai bun atac din Divizie, medie de 3,44 goluri înscrise pe partidă. De cealaltă parte, Kings nu va participa nici în acest an în play-off. Nu sunt surprins, deoarece aceștia au practicat un joc oribil încă din startul sezonului.

Tind să cred că duelul din această seară se va lăsa cu cel puțin 5 modificări de tabelă. Ambele formații dețin medii de goluri ce favorizează tips-ul propus. Așa cum am spus, Colorado pare să țintească poziția de lider. Astfel, mă aștept la un joc destul de ofensiv din partea acestora.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Rusia vs Finlanda (ora 17:00)

În primul joc din cadrul competiției Carlson Hockey Games, rușii au reușit să se impună în fața Suediei, scor 4-6, în timp ce Finlanda a pierdut la limită în fața țării gazdă, Cehia, scor 1-2.

Cele 4 selecționate menționate sunt singurele grupări participante la această competiție. Un fel de cupa Karjala, dar puțin mai importantă. La acest duel am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri.

Dacă ne uităm pe lotul rușilor, putem vedea convocați jucători precum Okulov, Shalunov sau Slepyshev, hocheiști ce dețin calități individuale impresionate. Nici finlandezii nu stau foarte rău, având în componență jucători selectați de la echipele de top din Liiga.

Din luna Noiembrie a anului precedent și până acum, cele două s-au întâlnit de 3 ori (de fiecare dată la o altă competiție). Tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în toate aceste dueluri. Dacă doriți să mizați și pe alte ponturi hochei, tind să cred că Rusia va reuși să se impună.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilet hochei
Castigate: 11 din 14
Unitati: +873

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here