Biletul zilei hochei 13.10.2021

0

Biletul zilei hochei 13.10.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez din nou pe două evenimente. Mizăm pe hocheiul din NHL. Cota obținută este de 2.08 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 13 Octombrie 2021

Toronto Maple Leafs vs Montreal Canadiens (ora 02:00)

Prima vizită o facem pe Scotiabank Arena, acolo unde avem programată disputa dintre Toronto Maple Leafs-Montreal Canadiens. La acestă confruntare am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri.

Frunzele de arțar s-au descurcat foarte bine în presezon. Au reușit să se impună în 5 dintre cele 6 jocuri programate. Linia ofensivă a dat randament de 23 de ori, medie de aproximativ 4 goluri înscrise pe partidă.

În mare parte, au reușit să păstreze acel nucleu de jucători de bază. De cealaltă parte, Canadiens nu s-a prezentat deloc bine în presezon. Au câștigat doar două dintre cele 6 jocuri. Atacul a reușit să își surprindă adversarii în 16 rânduri.

Au mari probleme în apărare. Au permis până acum numai puțin de 25 de pucuri, medie de peste 4 goluri cedate/meci. Va fi foarte greu să reducă această medie, deoarece Montreal nu se poate baza pe 3 jucători defensivi de bază.

Corey Price, Edmundson și Weber nu sunt disponibili pentru acest joc. În presezon, cele două s-au întâlnit de 3 ori. Toate aceste partide s-au încheiat cu cel puțin 5 goluri marcate.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Anaheim Ducks vs Winnipeg Jets (ora 05:00)

La acest duel am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate. Anaheim a susținut 7 meciuri de pregătire. Au reușit să se impună în 3 dintre aceste jocuri, în timp ce Jets a avut o evoluție puțin mai slabă, bilanț de 2W-4L.

Linia ofensivă a rațelor a dat randament de 21 de ori, medie de 3 goluri înscrise pe partidă. Au mari probleme în zona de apărare, medie generală de 3,50 goluri cedate/meci. Dintre cele 7 jocuri, 5 s-au încheiat cu cel puțin 5 modificări de tabelă.

De cealaltă parte, Winnipeg are un atac foarte bun, medie generală de 3,10 goluri înscrise pe partidă. Au în schimb neajunsuri în zona de apărare. Au cedat în această vară 4 apărători de bază, iar în locul acestora nu a fost adus momentan niciun înlocuitor.

În ultimii 3 ani, cele două două s-au întâlnit în 12 rânduri, iar în 9 dintre aceste jocuri, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 16
Unitati: -13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here