Biletul zilei hochei 14.01.2021

0

Biletul zilei hochei 14.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.10 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 14 Ianuarie 2021

Buffalo Sabres – Washington Capitals (ora 02:00)

Cele două formații fac parte din Divizia East a NHL. Din această divizie mai fac parte 6 echipe: Pittsburgh Penguins, Boston Bruins, Philadelphia Flyers, New York Rangers, New York Islanders și New Jersey Devils.

Buffalo vine după un sezon complet ratat, deoarece nu au reușit să se califice în play-off-ul NHL, aceștia terminând atunci pe poziția a 13-a în Conferința de Est. Bilanțul acestora a fost de 30 de victorii și 39 de înfrângeri.

De cealaltă parte, Capitals s-a calificat fără probleme în play-off, terminând stagiunea pe poziția a 3-a. Au fost trimiși acasă foarte devreme, fiind învinși în runda a 2-a de New York Islanders, scor 4-1 la general.

Revenind puțin la meciul din această noapte, am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri, dar ca ponturi hochei suplimentare, linia de peste 5,5 goluri sau un eventual succes al capitalilor sunt două alternative de luat în seamă.

Buffalo s-a întărit mult în zona ofensivă. În sezonul precedent, cam tot atacul a fost construit în jurul lui Eichel. Lucrurile nu vor sta la fel și în sezonul ce urmează să înceapă, deoarece bizonii au reușit să achiziționeze 3 atacanți foarte buni: pe Taylor Hall, Jack Quin și Eric Staal.

Totuși, înainte de toate, v-aș recomanda să plasați pe meciurile din NHL cât mai aproape de ora de start a evenimentelor, deoarece perioada de transferuri nu s-a încheiat și pot apărea schimbări din moment în moment.

Așa cum am spus, am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate. Cele două dețin două ofensive foarte experimentate, dar pe plan defensiv, ambele lasă mult de dorit. S-au întâlnit de 7 ori în ultimii 3 ani, 5 dintre aceste confruntări terminându-se cu cel puțin 5 goluri marcate.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Los Angeles Kings – Minnesota Wild (ora 05:00)

Kings a continuat să-și dezamăgească suporterii, deoarece nu s-au calificat în play-off nici în sezonul precedent. Ba mai mult, au fost una dintre cele mai slabe formații din ligă, terminând stagiunea pe poziția a 14-a în Conferința de Vest. Doar Sharks a avut un parcurs mai slab.

De cealaltă parte, deși s-au confruntat cu foarte multe probleme (schimbare de antrenor, foarte mulți jucători accidentați, cât și neînțelegeri între jucători și conducere), Wild a reușit să se califice miraculos în play-off.

Totuși, „excursia” lor în această fază nu a fost de lungă durată, fiind eliminați de Vancouver încă din prima rundă, scor 3-1 la general. Față de sezonul anterior, nici Kings și nici Wild nu s-au schimbat foarte mult.

Pe piața transferurilor, niciuna dintre aceste grupări nu s-a făcut remarcată. Probabil vor încerca să se descurce cu jucătorii aleși în draft. Am ales să investesc în linia de peste 4,5 pucuri puse pe tabelă.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 16
Unitati: -13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here