Biletul zilei hochei 14.02.2021

Scris de Andrei Cinculescu14/02/2021
Bilet Hochei
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 13 Câștigate *luna in curs
COTA
2.19

Biletul zilei hochei 14.02.2021 – Biletul zilei de astăzi are la bază două confruntări, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.19 și poate fi plasată până la ora 22:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 14 Februarie 2021

Pittsburgh Penguins – Washington Capitals (ora 22:00)

Pittsburgh a început destul de bine noul sezon din NHL. Se află în acest moment pe poziția a 5-a în Divizia de Est, cu 13 puncte dobândite în urma celor 12 confruntări susținute. Dețin un bilanț de 6 victorii și 6 eșecuri.

Liniile de atac au avut prestații consistente, deoarece au reușit să puncteze de 37 de ori, medie de puțin peste 3 goluri înscrise pe partidă. Defensiva s-a descurcat mult mai rău, permițându-le adversarilor să puncteze de 44 de ori, medie de 3,66 goluri cedate/meci.

De cealaltă parte, Capitals a avut un start de sezon puțin mai bun, aflându-se în prezent pe a 3-a poziție, cu 15 puncte acumulate și un bilanț de 6 victorii și 6 înfrângeri. Traversează o perioadă foarte slabă, deoarece au 3 înfrângeri consecutive.

Linia de peste 5,5 goluri a fost câștigătoare în toate aceste dueluri. Capitals deține cel mai eficient compartiment ofensiv din divizie. Per total, liniile de atac au reușit să marcheze de 44 de ori, medie de 3,66 goluri marcate/meci.

Apărarea a fost foarte permisivă, deoarece au cedat numai puțin de 45 de goluri până acum, medie de 3,71 goluri încasate pe partidă. Am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri marcate.

La gazde, această linie a fost câștigătoare în 8 dintre cele 12 confruntări, în timp ce la Capitals, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori în 10 dintre cele 12 confruntări.

Istoricul recent ne indică faptul că putem asista la un duel cu foarte multe goluri marcate. În 7 din ultimele 8 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota 1.57@ Betano

Vegas Golden Knights – Colorado Avalanche (ora 02:00)

Vegas a avut parte de un parcurs foarte bun, fiind în acest moment ocupanta poziției secunde, cu 17 puncte acumulate și bilanț de 8 victorii și 3 eșecuri, în timp ce Avalanche se află pe poziția a 3-a, la două puncte în spatele adversarei de astăzi.

Ambele formații practică un joc ofensiv excelent, deoarece cele două dețin medii de peste 3,3 goluri înscrise pe partidă de fiecare. În ceea ce privește jocul defensiv, cele două limitează destul de bine atacurile adversarilor.

Vegas a cedat 27 de goluri până acum, medie de aproximativ 2,5 goluri primite pe partidă, în timp ce Avalanche a încasat 24 de pucuri, medie de puțin peste două goluri primite. Într-adevăr, sunt cifre scăzute, dar având în vedere eficiența din atac, mă aștept ca aceste medii să fie depășite.

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri, dar dacă doriți să investiți și în alte pronosticuri hochei, din punctul meu de vedere, linia de peste 5,5 goluri, cât și un eventual succes al gazdelor sunt două alternative decente.

La gazde, această linie a fost câștigătoare în 8 dintre cele 11 confruntări, în timp ce la oaspeți, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 7 dintre cele 11 dueluri. De asemenea, în 6 din ultimele 7 jocuri directe, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare fără probleme.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.40@ Betano

Alte 2 bilete interesante de azi

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Hochei
13 Câștigate
14 Pierdute
48% Rata de castig
-74 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: