Biletul zilei hochei 14.09.2021

0

Biletul zilei hochei 14.09.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din nou din două evenimente, cota totală fiind de 2.09. Mizăm pe hocheiul din Rusia și Danemarca. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 14 Septembrie 2021

Vladivostok vs Dinamo Moscova (ora 12:30)

Absolut deloc surprinzător, Vladivostok a pierdut toate cele 5 confruntări de până acum. Așa cum am menționat și în zilele precedente, aceștia nu au putut evolua în sezonul anterior din cauza problemelor financiare.

Au revenit în primul eșalon de hochei rus, dar nu îi văd să obțină prea multe rezultate pozitive în acest sezon, deoarece lotul a fost construit în mare parte din jucători mediocrii.

Linia defensivă a fost execrabilă până acum, având numai puțin de 24 de goluri cedate, medie de aproximativ 5 goluri încasate pe partidă. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de moscoviți.

Aceștia prezintă un compartiment ofensiv de mare calitate. Au punctat de 19 ori până acum, medie de circa 4 goluri marcate/meci. De asemenea, au reușit să marcheze de cel puțin 3 ori în toate cele 5 jocuri de până acum.

Ținând cont de numerosele lipsuri din defensiva gazdelor și de faptul că moscoviții dețin unul dintre cele mai bune atacuri din ligă, tind să cred că aceștia pot puncta fără probleme de cel puțin 3 ori.

Pont: Peste 2,5 goluri Dinamo Moscova, cota [email protected] Unibet

Rungsted vs Herlev (ora 20:00)

Mergem și pe Bitcoin Arena, acolo unde avem programată disputa dintre Rungsted-Herlev. Din punctul meu de vedere, avem toate șansele să asistăm la un duel cu cel puțin 5 modificări ale tabelei de marcaj.

Rungsted a susținut 5 jocuri oficiale până acum, unul în campionat, chiar împotriva celor de la Herlev, duel câștigat cu scorul de 6-5, după Over-time. Au început și campania de calificare în play-off-ul Ligii Campionilor (4 dueluri jucate până acum).

În aceste jocuri, linia ofensivă a dat roade de 16 ori, medie de puțin peste 3 goluri marcate/meci, în timp ce apărarea a fost surprisă în 17 rânduri. De cealaltă parte, Herlev a evoluat doar în campionat.

Au 3 jocuri la activ, în urma cărora au obținut o singură victorie. Au un golaveraj negativ, de 8-11. Așa cum am spus, mă aștept la un joc cu cel puțin 5 goluri marcate. În 5 din ultimele 6 dispute directe, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Unibet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 11 din 15
Unitati: +773

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here