Biletul zilei din hochei 15.01.2021

0

Biletul zilei hochei 15.01.2021 – Biletul zilei de astăzi are din nou la bază două confruntări, ambele fiind extrase din hocheiul din NHL. Cota totală este de 2.05 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 15 Ianuarie 2021

Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins (ora 02:00)

Am avut un show total în prima confruntare din mini seria de două jocuri dintre Flyers și Penguins. Philadelphia a reușit să se impună fără niciun fel de probleme în duelul de deschidere, scor 6-3. Jocul a fost decis în ultima perioadă, atunci când pinguinii au cedat 3 pucuri în net.

La gazde nu am văzut foarte multe schimbări de lot. Singura modificare a fost în linia a 3-a, acolo unde l-am putut vedea pe Erik Gustafsson, fost apărător al celor de la Chicago Blackhawks. Acesta a început perfect sezonul, reușind să le ofere noilor colegi două pase decisive.

De cealaltă parte, Sullivan a decis să introducă pe gheață foarte mulți jucători nou veniți. Mark Jankowski, Cody Ceci, Colton Sceviour, Michael Matheson și Evan Rodrigues și-au făcut debutul pentru gruparea din Pittsburgh.

În primul joc am mizat pe linia de peste 4,5 goluri. Același pronostic îl voi oferi și de această dată. Ambele formații au stat foarte bine în atac, însă, pe plan defensiv, cele două s-au prezentat foarte rău, de la spații foarte mari între jucători, până la greșeli de începători. Aceste probleme n-au cum să fie rezolvate într-un timp atât de scurt.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Tampa Bay Lightning – Chicago Blackhawks (ora 02:00)

La acest joc am ales să investesc în succesul gazdelor. În duelul de deschidere, fulgerele s-au impus fără niciun fel de probleme, scor 5-1. Singurul gol al indienilor a fost defapt un autogol. Vasilevski a fost păcălit de o ușoară deviere a lui Stome, trimițându-și astfel pucul în net.

După cum o arată și scorul, gazdele au controlat în totalitate jocul, iar absența lui Nikita Kucherov nu s-a simțit mai deloc. Tampa a reușit să trimită pe poarta celor de la Blackhawks numai puțin de 33 de șuturi.

De asemenea, un alt capitol la care fulgerele au strălucit a fost la jocul în power-play. În urma celor 4 avantaje de superioritate oferite de Chicago, fulgerele au reușit să marcheze de 3 ori. Portarul oaspeților a avut o prestație extrem de mediocră.

O problemă importantă pentru oaspeți este legată de goalkeeper. În acest moment, Colliton este nevoit să aleagă dintre Delia Collin și Malcolm Subban, doi portari foarte modești. În primul joc, antrenorul indienilor a decis să-l titularizeze pe Subban.

Fostul portar al celor de la Vegas Golden Knights a greșit la 4 dintre cele 5 goluri încasate. Procentajul său la salvări a fost de 84,85%. Mă aștept ca de această dată să-l vedem pe Collin în net sau poate Chicago va face un trade de ultimă oră.

Așa cum am spus, am ales să investesc în succesul gazdelor. Chicago nu este încă o formație completă și nu văd cum ar putea să-i facă față unei formații precum Tampa. În cazul în care doriți să investiți și în alte ponturi hochei, linia de peste 5,5 goluri, poate chiar și un succes al gazdelor la minim două pucuri diferență sunt două alternative de luat în seamă.

Pont: Tampa Bay Lightning câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 16
Unitati: -13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here