Biletul zilei hochei 15.02.2021

Scris de Andrei Cinculescu15/02/2021
Bilet Hochei
Forma:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilanț: 13 Câștigate *luna in curs
COTA
2.11

Biletul zilei hochei 15.02.2021 – Biletul zilei de astăzi are la bază două confruntări, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.11 și poate fi plasată până la ora 02:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 15 Februarie 2021

Detroit Red Wings – Chicago Blackhawks (ora 02:30)

Detroit Red Wings a început foarte slab noul sezon din NHL, deoarece în acest moment se află pe ultima poziție în Divizia Centrală, cu 10 puncte acumulate. Bilanțul acestora este de 4 victorii și 12 înfrângeri.

Zona de atac a avut prestații modeste, deoarece au reușit să puncteze de 33 de ori, medie de puțin peste două goluri înscrise pe partidă. Apărarea este foarte modestă, având un total de 51 de pucuri cedate, medie de peste 3,20 goluri primite/meci.

De cealaltă parte, Chicago a avut parte de un parcurs puțin mai bun. Se află în prezent pe locul 4, cu 18 puncte acumulate și un bilanț de 7 victorii și 9 înfrângeri. Forma de moment este foarte bună, deoarece au reușit să se impună în 4 din ultimele 5 jocuri.

Liniile de atac s-au descurcat admirabil, 47 de goluri marcate, medie de aproximativ 3 goluri înscrise pe partidă. Din păcate, zona de apărare scade foarte mult din valoarea echipei. Au un total de 49 de goluri cedate, medie de puțin peste 3 pucuri cedate.

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate, dar în cazul în care doriți să investiți și în alte ponturi hochei, linia de peste 5,5 goluri sau poate chiar un eventual succes al oaspeților sunt două alternative de luat în seamă.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.53@ Betano

Vancouver Canucks – Calgary Flames (ora 05:00)

Se întâlnesc două formații cu zone de atac extrem de eficiente. Vancouver a reușit până acum să puncteze de 54 de ori, medie de fix 3 goluri înscrise pe partidă, în timp ce Calgary completează cu o medie de 2,85 pucuri marcate/meci.

Din păcate, pe plan defensiv, niciuna nu a arătat o eficiență foarte ridicată, ambele cedând pucuri cu ușurință. Deși au reușit să-l achiziționeze pe Holtby (unul dintre cei mai buni portari din NHL), Canucks prezintă cea mai slabă apărare din ligă, cu un total de 67 de goluri cedate.

Am ales și la acest duel să investesc în linia de peste 4,5 goluri. La gazde, această linie a fost câștigătoare în 14 dintre cele 18 întâlniri, în timp ce la flăcări, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 10 dintre cele 14 dueluri.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.38@ Betano

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Hochei
13 Câștigate
13 Pierdute
50% Rata de castig
26 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: