Biletul zilei hochei 16.01.2021

0

Biletul zilei hochei 16.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține două evenimente, cota totală fiind de 2.01. Investim în primul eșalon de hochei american-NHL. Puteți plasa acest bilet până la ora 02:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 16 Ianuarie 2021

Vegas Golden Knights – Anaheim Ducks (ora 05:00)

În primul joc din mini seria de două confruntări, Vegas s-a impus fără niciun fel de probleme, scor 5-2. Marchessault, Nosek, Stone, Pacioretty și Tuch au fost cei 5 marcatori ai grupării din Vegas, în timp ce pentru rațe a punctat Comtois (dublă).

Mark Stone a fost desemnat primul căpitan din istoria celor de la Knights. Acesta a fost transferat de la Ottawa în urmă cu doi ani. A fost titularizat în 110 confruntări, timp în care a reușit să puncteze de 103 ori, 39 de goluri și 64 de pase decisive.

În primul joc din sezon, DeBoer a decis să-l trimită în net pe Lehner, portar cu evoluții inconstante. Totuși, acesta s-a descurcat bine, deoarece a încasat doar două goluri pe 22 de șuturi, procentaj de 90,91% la salvări.

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri, dar în cazul cazul în care doriți să mizați și pe alte ponturi hochei la acest meci, eu aș alege să merg pe un eventual succes al gazdelor, cât și pe linia de peste 3,5 goluri marcate de Vegas.

Mă aștept din nou la un duel dominat în totalite de gazde, cu minim 3-4 goluri înscrise de aceștia. Totuși, o văd și pe Ducks să puncteze de minim două ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] PublicWin

Detroit Red Wings – Carolina Hurricanes (ora 02:00)

Cele două grupări fac parte din Divizia Centrală. Din această grupă mai fac parte alte 6 formații: Chicago Blackhawks, Tampa Bay Lightning, Nashville Predators, Dallas Stars, Florida Panthers și Columbus Blue Jackets.

Așa cum era de așteptat, Carolina s-a impus fără niciun fel de probleme în primul joc, scor 0-3. Aripile roșii s-au prezentat execrabil, reușind să trimită pe poarta apărată de Petr Mrazek doar 14 șuturi.

Se pare că transferul lui Thomas Greiss a fost o mișcare excelentă. Fostul goalkeeper al celor de la New York Islanders a avut o prestație fabuloasă, permițându-le celor de la Hurricanes doar două goluri pe 43 de șuturi (Ultimul gol a fost marcat cu Empty-Net).

De această dată mă aștept la un joc cu mult mai multe modificări de tabelă. Din punctul meu de vedere, Hurricanes va reuși fără probleme să pună cel puțin 3-4 pucuri în net. Întrebarea este dacă Detroit poate completa cu cel puțin două goluri.

Wings nu s-au prezentat în primul joc fără Bobby Ryan, unul dintre cei mai importanți atacanți ai echipei. Ei bine, acesta este de așteptat să fie titularizat în acest meci. Așteptați-vă la un joc ofensiv mult mai bun.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] PublicWin

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 8 din 15
Unitati: +87

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here