Biletul zilei hochei 16.02.2021

0

Biletul zilei hochei 16.02.2021 – Biletul zilei de astăzi are la bază două confruntări, ambele fiind extrase din primul eșalon de hochei american-NHL. Cota totală este de 2.10 și poate fi plasată până la ora 05:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 16 Februarie 2021

Vegas Golden Knights – Colorado Avalanche (ora 05:00)

Vegas a început foarte bine noul sezon din NHL. În acest moment este ocupanta poziției de lider în Divizia de Vest, cu 21 de puncte. Dețin un bilanț de 10 victorii și 3 înfrângeri. De cealaltă parte, Avalanche se situează pe a 3-a poziție, cu 15 puncte dobândite.

Atât Vegas, cât și Colorado practică un joc foarte ofensiv. Până acum, cele două au înregistrat medii de puțin peste 3 goluri înscrise/meci de fiecare. Pe plan defensiv, niciuna dintre formații nu cedează goluri cu lejeritate.

Totuși, având în vedere cele două compartimente ofensive, mă aștept ca mediile menționate puțin mai jos să fie depășite. Gazdele au permis 27 de pucuri, medie de sub 2,3 goluri cedate pe partidă, în timp ce Colorado a fost surprinsă în 25 de rânduri, medie de puțin peste două pucuri primite.

Mizăm și de această dată pe linia de peste 4,5 goluri, dar dacă doriți să investiți și în alte pronosticuri hochei, din punctul meu de vedere, linia de peste 5,5 goluri, cât și un eventual succes al gazdelor sunt două alternative decente.

betano euro 2020 v2

La Vegas, această linie a fost câștigătoare în 8 dintre cele 13 confruntări, în timp ce la Avalanche, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 7 dintre cele 12 dueluri.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1,[email protected] Betano

Los Angeles Kings – Minnesota Wild (ora 05:00)

Se întâlnesc două dintre cele mai slabe formații din Divizia de Vest. Cu toate acestea, atât Kings, cât și Wild au arătat o eficiență foarte ridicată în zona de atac, ambele având medii de aproximativ 3 goluri marcate pe partidă.

În ceea ce privește zona de apărare, gruparea din Los Angeles a permis 44 de goluri, medie de aproximativ 3,4 goluri cedate pe partidă, iar Minnesota completează cu o medie de 2,8 pucuri cedate/meci.

La gazde, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 11 dintre cele 13 dueluri. La oaspeți, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 8 dintre cele 11 întâlniri.

Duelul din această seară reprezintă al 5-lea duel direct din acest sezon. În 3 dintre cele 4 confruntări de până acum, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și de această dată.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Andrei Cinculescu
Castigate: 4 din 7
Unitati: +108

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here